爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验美容水疗 技术出眾,欲拒还迎态度真系引死我!

huajiaquan 发表于 2016-4-16 09:39:49 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今日提早收工,无所事事,返屋企又太早,D老友又未收工,一支公都唔知去边度好?上网站睇睇有无节目?见附近有间莎莲娜美容水疗场景唔错,师兄报告都讚佢地服务好,消磨时间都系一个选择,先打过去Book间房,行过去都唔使5分鐘。地方好易搵,地铁站A2出口,左转行1一鐘就到。上到去佢地招呼几热情,一眼望落去都几乾净几光猛,安排了独立房比我,问我有无相熟技师,我话无,佢就介绍有位新来的叫Ivy,后生靚女,DUP得又玩得,我OK无问题。入房自己冲凉,技师Ivy已舖好床等我,有礼打个招呼,个样又得确几靚,笑容甜美,有身材,短裙仔下对美腿好吸引我,白白滑滑,线条好靚,因我爱长腿,佢见我咁失态就笑笑口叫我瞓上床,我有意无意摸吓隻脚,好滑。上床心諗后生女唔知会按成点呢?先黎开背,力度岩岩好,好到位,识得用阴力慢慢黎,唔系用死力,呢样有D惊喜,一路按一路同我倾謁交流吓。到全身推油,好细心地由颈推到落脚,我自己好鐘意推油哩段,舒服到争D训著,Ivy好识做,静静地慢慢推。推完油,佢会用热毛巾帮你抹走晒D油,爽呀,呢下抵讚!揼完骨,佢问我舒唔舒服呀,我话舒服到唔识讲野!再嚟扫股,开始调情,手法几好,即时有反应,R袋袋好刺激,反身时细佬已扯旗,佢再帮我推胸捽lin,推肚及大腿内则,一浪接一浪攻势真系好爽,我都唔客气伸出我对淫手,大肆手淫,美腿系我主攻目标,尝试伸入衣内揸波波,Ivy无抗拒,佢都比我捽到扯晒lin旗,Ivy开始落油推细佬,一紧一鬆,时快时慢,另一手又R袋袋,又发出呻吟声,咁样刺激发真系顶唔顺,好快就比佢搅掂,爆发得好尽情。清洁完我去冲身,出返嚟佢又帮我按吓肩颈,态度绝对值得一讚!着返衫走时再抽吓水,Ivy欲拒还迎真系引死我!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qiong255 发表于 2016-4-16 09:56:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qiong255 发表于 2016-4-16 09:56:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

zzzaaa001 发表于 2016-4-16 10:04:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

zzzaaa001 发表于 2016-4-16 10:04:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

femc1234 发表于 2016-4-16 10:06:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

asna 发表于 2016-4-16 10:14:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

好,很好,非常好!

he6115 发表于 2016-4-16 10:18:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

童太明 发表于 2016-4-16 10:24:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
配送费非法骗人是非法的

童太明 发表于 2016-4-16 10:24:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
配送费非法骗人是非法的

发表回复