爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

还是比较喜欢揼骨

qsums 发表于 2016-4-28 08:32:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
我都好喜欢揼骨,最近发现D水疗、按x店好似雨后春荀咁开得好多,而且又多女任君选择都几吸引,不过就多数只系‘‘爱摸’’多过x摩,话虽如此但如果想搵后生靚女开心或消磨下时间都去得过嫁!
不过如果当我系想去揼骨鬆下,我都是喜欢D实在D专业D,私稳度高D既地方好好放鬆享受下,所以近日又湿又热人又累,我就第一个諗起one to one既亚诗了!
亚诗虽然系个女人仔,不过都睇得下架,人又鬼马多心思搅花肾,不过最重要系真系专业同有料到,地方又够静够私稳,就算我地2个光脱脱系房揼骨走来走去都没问题,可以舒舒服服享受放鬆下!
好似今次咁,亚诗话我又上火又湿,话要同我做埋刮沙,起初都有D痛的,仲刮到D皮肤成块老虎皮咁,不过之后仲好舒服鬆哂!
不过上身鬆晒出左火又到下面硬起晒火,睇到亚诗光脱脱点会唔硬!仲比衰鬼笑我要上火下泻添,唔理咁多要佢用暖粒粒既手搅返掂佢,可能谷火太劲了,比佢推几推就爆左,点知个衰鬼好似知我未出晒咁,仲推多我几野,真系连最后果滴都比佢推埋出来,好似2次射精咁软晒……今次真系上火下火都比亚诗出晒…………

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ppkart 发表于 2016-4-28 08:32:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

u626 发表于 2016-4-28 08:56:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
C兄,哪个场或者联系方式可以提供吗?

qaz19761112 发表于 2016-4-29 04:50:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

gzsxr 发表于 2016-5-25 10:56:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
还有自带水床啊,不错5多谢LZ...

发表回复