爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

贺!呜炮两嚮向XXX致意!(修顿桑N中心)

qishudj 发表于 2016-5-18 08:43:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
因忙於写博物馆,本来无諗住出包胶,不过為祝贺新版主,所以出个包胶。

中午起床,百无聊頼,行过去佳寧拿星巴克食D野,饮咖啡,呢度真系𥄫女圣地,小背心,热裤,我爱夏日长。睇到上晒火,当然要去出火。
呢个都算老牌场,不过就少去。

早一日在V7客服book左呢个

酒店场,几乾净,冲凉地方唔错,locker 哥哥招呼好好,有礼貎,冲完出大堂,两点鐘,得我一个客,主任问明约左边个后,因為机师未返,到左会通知我。我就坐大堂hea下,做大堂,唔好有期望,得一个大堂大妈技师,实力派,按肩几C服。到两点半左右,主任过来话机师因為之前一晚加班,要delay,三点返唔到要四点,重俾埋V7对话我睇,佢有催机C快D返。我话唔等,因為之前走廊行过一个好正嘅女仔,著便服,叫佢安排呢个,佢真系有去根据我形容去搵,可惜靚女原来系收银。睇V7再拣过,问佢边个大波,选左呢个

咁叫佢畀安排我入房啦,途中都见到两个几靚,一件扒,主任问我系咪睇中,因為我拣嗰件无环保,有交带,赞!
入房,间房几好,乾净,始终酒店场

小弟嘅子宫,sorry,系脚趾公

技C入来,哗!大波、长腿!
会广东话,有part one,推油背、pat。转身自动解甲,大竹荀。佢重特登摇几下我睇。开始服务,有食我Lin ,畀我隔底捽西,出水后畀我捽小豆,食住奶爆发,爽!洗手返来按到够鐘。
总括来讲,呢间场几好,特别系员工态度几好。唔hea客。埋单¥278+10+50+20
走时有D饿,諗住去乐园路食海鲜,打电话叫个fl相好出来陪食饭。佢一听到去乐园路就话唔好,又贵又唔好食,咁又系,话带我去第度食,去左万象城对面(以前木屋西餐)附近。

两人食到饱先四百大元,比乐园路正。
之后去左万象城行左一阵就送佢返工。

我自己就过返金光华行下,諗住返去休息,点知行行下又去左雄风四楼(其实一早约左,唔系早就又去fl),又畀我食大波波

呢件比上次嗰个靚,更slim,但同样大波。讲大波,雄风无出其右,谁乳争峰,哈哈!
题外话,好Q憎按脚大妈发姣左问右问,问你做羊工?(我次次答攞综援),又话我脚毛多,性欲旺盛,系咪好劲?(心諗,我劲唔劲都无你份)

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

c6419579 发表于 2016-5-18 08:46:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

laohu 发表于 2016-5-18 09:00:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddd

simonsz468000 发表于 2016-5-18 09:16:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fighterman 发表于 2016-5-18 09:22:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

2_k 发表于 2016-5-18 09:31:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

asna 发表于 2016-5-18 09:37:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

黑仔ROYAL 发表于 2016-5-18 09:48:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ffffffffffffffffffff

LIN15 发表于 2016-5-18 10:02:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddd

LIN15 发表于 2016-5-18 10:02:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddd

发表回复