爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

横江双F奇遇记

lywl88 发表于 2016-5-24 08:14:43 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
过程无特别,撞大妈多,所以好小出报告!今次过程特别所以出返个报告先!并因為内容涉及大陆刑法淫乱罪,唔系普通嫖娼罪,所以唔会讲个场出黎!但系都系师兄们提及果几个场其中一个!见谅!
话说两个星期前,睇完师兄们的横岗报告,諗起成年几无去过,因為试左几间场都系大妈所以去返龙华玩,龙华撞到两件后生玩得,又就地又爆房,所以keep住玩左成年,玩到厌又探下险!撞下运!
入到场见到柜面有两个机师同两个客人埋紧单,两个都打出事业线,一个高挑,样靚,白净,心諗今日有运行啦!一个样普通,就向靚果个讲话按摩,佢就带我去搵77,途中我话想搵你按得唔得,佢话梗系得,我就问佢几号,佢话X号,就叫我跟77入房先,等阵过黎!入到房,77问我搵边个按,我话X,佢问我做边种服务,我话最贵果种啦,佢话3佰几,我问佢X号都做呢种架嘛,佢话做,就走去安排,之后返黎话X有人约左要等两个鐘,然后话帮我搵个服务好的,我好失落,同佢讲是但搵个靚就算,点知入黎就系刚才另一个机师,唉,算啦,好彩机师服务都好好!玩完仲有个经理级物体入黎做赛后问卷调查咁搞野!
过左几日念念不忘X号决定再去试下,去到,又系果条77,又话好耐无见又盛带我入房,我话搵X号,佢问我系咪做3佰几果种,我话系,佢话X号唔做呢种,正当我諗紧上次佢话做今次又唔做的原因,条77就话安排一个新做靚女比我又话包满意就走左出去,我心裡吊紧佢全家之际有件几顺眼又白净的机师入黎,一入黎就笑住成个人抱埋黎,又叫我试下货先,我双手渣佢屎忽同捽下碟,跟著问我做乜服务,我心諗唔通撩我开D?我就话梗系最贵果种(呢句野令我响几个场开过大!),佢话3××,车,咪一早讲左,佢话有无试过双飞?我心諗唔好玩又贵!我话双手难渣四波喎,佢话系好姊妹,又话好好玩,咁我问佢你个姊妹几号?佢话系X!唔捻系掛!咁捻好彩!我话即刻叫佢入黎!X号入到黎,果然岩哂心水果隻!跟著我话佢唉我,上次又话帮我按又去左上其他人鐘,X号话无呀!佢话我先唉佢,明明系我叫左粥粥技师上鐘唔叫佢(因為佢只做波推)!咁即系个pk 77唉我,博我玩粥餐!佢老味,上大陆玩咁耐未比人咁样唉过!不过总算搵到仲要双飞,两个都好玩得,木桶浴一个擦上身一个擦下身!最后上床玩一个粥粥攻下路,一个波推攻上路,由于佢唔做粥,所以试车,点知系可以大车,车住煲出!超满足!双飞仲要照价减60蚊!我就觉得好抵玩!早几日又去多次,今次唔见果条77,系第二个,我话搵X号,佢马上就叫过黎!再见果条77真系要吊爆佢!X号当然又叫我双飞,咁又玩多次!上哂癮!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

cnyunxi 发表于 2016-5-24 08:14:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
其实你 帮衬 228 果个 服务都差吾多啦, 3百几果个我朋友试过, 同 228 差吾远

klbymin 发表于 2016-5-25 14:13:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

klbymin 发表于 2016-5-25 14:19:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gzsxr 发表于 2016-5-27 20:45:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
广告可能性高0非常感谢...

发表回复