爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

广X酒店二楼再了心願有图

6317131a 发表于 2016-5-27 08:30:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
由於呢间在广X酒店二楼嘅场印象中硬件好差,又属高危,虽然佢地镇店之宝V7相好,但好难约,客服唔畀机师V7,要客服代约,比较麻烦,所以一直无决心去试,食唔到好野会在退隐前有遗憾,所以今日终於试到呢个红牌。
个场应该装修过,冲凉房改善好多,至少无成地水,无异味,locker 哥哥招呼好好。
环保口爆场,呢个红牌系令小弟非常满意,先睇相

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

红牌準时入房,无迟到,守时系美德。
一见佢真人,哗,不得了,靚到呢,真系环保JC of the year,廿头,有波有罗,1.6米高,唯一系大腿有肉地但唔系肥,屁股有肉,本来諗住V7相同真人要打折,点知呢个红牌真人相头比V7相更正,好萌好cutie,有D混血儿feel,諗住佢应该好cool,无服务。点知原来好好倾,一路part one,一路谈天说地。问佢点解客服唔畀佢V7,佢话一日几百人加太烦,所以全由公司安排,自己V7都唔会个个畀。倾下倾下,十几分鐘part one 就完左,到part two,一除衫,坐B望C的细钉竹笋,漫游啜袋,环保吹,生手feel,一下一下慢慢吹,唔叫唔停,望住靚女吹,真系好正。当然我双手一样无停,摸佢妹妹,佢好配合除底底,捽佢前畀酒精纸巾我擦手指。由无水到出真水,假叫到真叫。因為小弟好难被吹爆,叫佢改用手,玩左廿分鐘后,爆左。洗手返来,口爆场,完事后一般技C都会下鐘,小弟亦会走人。今次居然唔捨得走,因為望住佢靚样已经好正,而红牌亦无想走,再帮我按大脾,跟住训在我旁边倾偈。外面催佢落鐘先肯走,我就摊多阵休息一下,点知几分鐘后佢入返来话唔记得问我攞V7,多一下goodbye kiss。埋单¥290。
註:此红牌讲明得六十分鐘。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

andyl 发表于 2016-5-27 09:08:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

c6419579 发表于 2016-5-27 09:09:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

femc1234 发表于 2016-5-27 09:15:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

yinyin112233 发表于 2016-5-27 09:15:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qingtianxiaoke 发表于 2016-5-27 09:25:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

kongleung 发表于 2016-5-27 09:32:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

LIN15 发表于 2016-5-27 09:45:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddd

黑仔ROYAL 发表于 2016-5-27 09:53:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddd

马林备乐 发表于 2016-5-27 10:02:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复