爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

罗湖正邪两场之旅

uranas 发表于 2016-6-18 08:19:43 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
话说放两日假当然要反大陆架啦,首先又去左月光城,不过今次一去个男77好似死定豆甘,登记到攞手牌一粒声都冇出,黑口黑面,完全靠手语,差~好差更衣够醒目,靚仔前靚仔后好招呼,换完杉去到大堂,例牌叫松腿,冇意外,黎左个婶级人马,不过我唔会放弃既,可能有次轮牌会轮到个后生架呢~松完入房约左个相熟JC好愉快甘过左个几鐘,本身想训,又肚饿出去叫野食,因為上次黎叫左D港式饭菜中伏,於是今次想安全D就叫左个大陆口味,尖椒牛肉,点知都系甘难食,我諗依度最大既缺点就系野好难食,反房训觉果阵天花板劲多突突声,好吵~自己转房训~埋单3百几,平!
  一出左月光城因為按韩式,成肚火当然要去口仔场出下火啦~因為上次聚港既不快事件,今次就去左云涛,佢就系月光城右手边一百米对面,场细,装修好开放,更衣同房分别系电梯两边,中间仲有其他公司既OFFICE系到,怪怪地,女女虽然同相好大分别,不过技术都OK,算系甘啦,埋单2百尾,都OK,本身想去埋圣沙试试个龙脑既,不过一出到去劲大雨拿拿声冲上的士,反香港,下次再去~~
      影左相,不过佢话我文件过大,5知点解我影相一张1M几两M

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dorgel 发表于 2016-6-18 08:19:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
几好!一次去晒正邪同我D行程差不多,不过就先后次序有别!
另外你可以试试先打相片下载到你vshare相册裹面然后再
打开你份报,下报告左下方按编辑然后再在上载相片格内在你
相册裹连结,不过要快,因為重编报告有限制时间,一过时间
就不能编辑!
等你加相再加多D分比你同回復文章内容!

dgd78 发表于 2016-6-18 08:20:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

CHING會唔會搞錯左少少野呢。。聽CHING既描述。。似乎第二場果間唔係雲濤。。因為雲濤係文錦渡關口再前行約二、三百米。。升降機兩邊分別係房同更衣。。。仲有OFFICE係度。。新浩園????

pdm 发表于 2016-6-18 09:11:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小喵貓 发表于 2016-6-19 02:14:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

jingxiong008 发表于 2017-1-10 13:29:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德,私聊跪求Ji师Wei信hao.

发表回复