爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

潜入员破X - 深圳龙华游

wtwone 发表于 2016-6-22 14:05:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
大家好。。又系我呀。。话说系呢度睇左咁多大哥既关外报告心郁郁咁。。终於某个週末的起心肝出发去龙华探险。。

话说当日烈日当空。。收工拿拿声北上。。
去到深圳地铁站已经身水身汗。。不过唔洗一阵就发觉凉浸浸。。
因為眼睛食晒冰泣淋。。首先系地铁见到激素鬼妹。。

然后又有低胸打出心口美少女。。虽然平左d。。但系都几消暑架。。

因為小弟惯左罗湖过关。。所以车程都成40几分鐘。。左转右转车咁。。
后尾发现原来福田一线到尾就到龙华。。唔怪得咁多ching都话由落马洲过关啦。。
车程转眼就过。。终於抵达龙华。。

到左龙华都成3点几鐘。。发觉自己午饭都未食。。就搵个地方食d野先。。
出左地铁站B出口左手边成条街都系露天茶座。。仲有唔少餐厅cafe之类。。唔洗怕会饿亲。。

最终小弟拣左间平靚正既猪手饭。。
15蚊大大碟猪手饭。。

仲有紫菜汤送。。虽然同饮水冇乜分别。。但都好过冇。。

食饱饱就周围逛下先。。因為今次本潜入员系抱住探险心态黎。。所以事前冇计划亦冇乜做功课。。
只系得零碎睇过各ching报告既记忆。。所以唯有行到边试到边啦。。

首先系地铁站附近会见到好出名既金鹏。。

本身諗住夜晚会去一试既。。但突然第二日有事做。。废事第二日老早起身。。
所以到最后冇入到去。。感觉好似有d浪费。。

继续周围逛下。。沿住左手边行。。见到其实都唔少场所。。
仲见到好多年冇见过既旧式机室。。

再兜兜下见到呢间x爵。。

入门口问下主持人有冇脚按。。主持人话技师冇返工。。然后猛sell我推油。。
算。。飞。。因為想试下呢边d足浴。。所以唔试佢住。。
点知当小弟回头走出店面时。。潜入员sense话我知有料到。。
比我眼尾昅到有几个外貌身材都唔错既幼幼技师行出黎(佢技师房系前台隔离)。。
但系既然都掉左头喇。。唉~唯有下次再试。。

行到天色已渐黄。。仲未搵到玩羊既时候。。
见到有间香水酒店。。话有特色足浴。。咁就上去一试啦。。
入到去服务员态度良好。。问足浴定按摩。。又慢慢介绍收费。。
有68蚊普通足浴60分鐘、98蚊k足80分鐘、138蚊养生足浴80分鐘同埋188蚊玄门特色足浴90分鐘。。
佢个餐牌有误。。养生足浴实际系138蚊。。

第一次黎就试下98蚊k足算。。本身本住潜入员精神系好应该试188蚊既。。
但系因為考虑今晚会返福田呢d加鐘地休息。。最衰仲系冇得提款既地方。。
所以就唔冒险喇。。

服务员带左我入一间3个位既房。。又大又舒服。。

咯咯咯。。开门技师到。。咦。。又唔错喎。。后生。。瘦底。。样都几标緻。。

先拎个木桶浸脚。。再慢慢按手按肩颈按背。。
可惜妹妹唔太多野讲。。咁唯有我主动啦。。
閒谈中得知妹妹92年。。本身返夜班。。但系因為返得多夜皮肤变差。。
所以今日系第一日转早班。。哈哈~缘份!?
佢话一般早班都冇乜客人。。夜晚就好多。。
事实的确系咁。。我到达时5点左右。。全场应该系得我一个客人。。
如事者就按完一个鐘。。但系我又发现我k癮起。。就加鐘諗住唱歌啦。。
点知。。系第2鐘完成左某个伟大既工程。。
咁都系未唱k喎。。点算呢。。咁又加多左个鐘唱k。。

妹妹帮手点歌。。个背影真系几正。。

呢度要讲讲佢个加鐘制度真系几on9。。
头鐘80分鐘98蚊。。加鐘88蚊得50分鐘。。你话系咪傻既先。。
所以本潜入员梗系冇咁傻仔啦。。
每次都叫佢cut鐘再起过。。咁我3个鐘就系 98*3 = 294。。
但系就玩足4个鐘。。哇卡卡卡卡。。。。。。

临走去个厕所。。见到佢个厕所竟然有卖"男朋友"既广告。。笑左。。

总算试左k足。。离场已经系9点几。。之后就坐地铁返福田。。
系福田去左雨花餐厅食饭。。

雨花餐厅环境都唔错。。几有格调。。同女黎都唔错。。可惜我系一个独行侠。。

连张台都好有feel。。

冻咖啡自己可以调味。。味道都唔错。。

餐汤个碗边老连咁大。。但系装汤果个位又老连咁细。。样就奇怪d。。但味道可以。。但就粉多左d。。

点左个菠萝海鲜炒饭。。原隻菠萝上。。卖相同味道都ok。。

就系咁就完成左我今次破处既龙华游喇。。
之后当晚下半场去左另一个邪恶之地。。就下次先同大家分享喇。。。。
多谢收看!!

~完~

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dengxin 发表于 2016-6-22 14:05:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
咁免小費?金鵬,出名咩?

dengxin 发表于 2016-6-22 14:05:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
玩成日仲喺龍華站和平路附近!
我都係早幾晚去K足,貴咗廿幾銀,百一蚊先唱粒鈡!
咁夜晚去咗邊啅女?

fighterman 发表于 2016-6-22 14:42:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

uandtt 发表于 2016-6-22 15:54:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

小喵貓 发表于 2016-6-22 18:17:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了

sxzxgnsync 发表于 2016-6-22 22:27:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复