爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

回归新人系列 BH 的一口清泉 123

ks8822 发表于 2016-6-27 08:07:46 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
初游星期六 晚上约左个朋友食饭~ 睇完戏~
时间 又拖唔水~ 近排有间美女专门店
又系搜女~时间~ 整体可食用~ 都唔错~
就供上去~星期六晚上11 点几时间  仲早~未见太多人潮~
拿拿林~ 叫经理推介下~ 快D 入闸~唔系人多~就等太久
推介主角~123

听说新人~ 有一半越南血统~ 心諗越南妹都系波大腰幼~有一手好功夫~
又系#258~好姐妹~ 258~功夫~已经有位大版验证过~ 绝对系无得输

今次等我验证下呢位~123~95后小妹妹~啦
入房目测~跟广告相~ 有8-9成~ 难得~难得

系PART ONE~ 正骨方面佢~本身都有做好手推~手骨都算有力~
都几好~ 系PART ONE 我地都倾得~有讲有笑~都几平易近人~ 相头~
都系我杯茶之类~ 中路系有D弱~唔系胸奴~

PART TWO
拎晒~架餐~佢就整个人骑住~我~
我同佢面对面~ 左一阵~ 想锡~ 之时~
先 失败~叫我除衫~先~ 一下子变了肉虫~
此时又系女上男下姿势~123~问左我几句~ 我又答左佢几句~
佢就未去自己红色口红~ 其实佢唔搽唇膏 仲吸引~

佢系开车之前~初吻几你~我唔系好识点车~
最后都车 下 车下~变左法拉你 我就顺势脱下~女女的小底底~ 这时女上男下~ 我同佢的弟弟妹妹
都好接近~都有回冲动~最反当然没有啦~继续车  始终佢平时都唔会点样同客人车~
佢自己会觉得尷尬~ 不过我觉得已经好足够~

叫佢训底~佢都好乖~咁我用我既方法令佢爽~
回归番来~反应系坚真~坚敏感~呢方面系身体语言 无得唉既
我举高佢两隻脚~黑爆佢~隻鲍鱼~劲正~

最后 企系到~比佢吹~吹工~舒服~ 唔用手~深喉
企左一阵~训底再吹~ 自动69~之势~值得一讚

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fkfk123456 发表于 2016-6-27 08:19:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

LIN15 发表于 2016-6-27 08:57:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDD

a23000999 发表于 2016-6-27 09:24:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lock 发表于 2016-6-27 09:34:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

dcjk 发表于 2016-6-27 09:48:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

gigagi 发表于 2016-6-27 10:28:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddddddd

wjb703168 发表于 2016-6-27 11:05:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

WN10000 发表于 2016-6-27 11:07:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

quincy02171 发表于 2016-6-27 11:11:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的顶顶顶顶顶

发表回复