爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

堕入罗湖小云女编局,输人又输钱

paranoia 发表于 2016-7-18 15:41:34 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
其实小弟一向唔好邪骨,打出兴趣不大,多是去K玩。今年元宵跟朋友上罗湖新开既水X轩,佢地邪,我打算正,个日原来机餐做promo, 238, 如果正就228.心諗238玩下body都好,就跟经理说点个后生D既。

来到一见即合,倾下倾下原来刚来不久,新做,廿一才,湖南妹又几好倾, 如是这样,每星期去一次,两次,三次,隔日就上!佢好识交谈,又爹, 说自己爱看书,又喜音乐,因為爸爸当年不给她读书才这样。在这裡做因為想尽快储钱开咖啡店, 逼不得已的。

上去我很少打出,有时唔洗佢做,睡觉休息玩手机,佢想怎样也可以。当中有时见佢的客人发红包,小费比佢都不少。上个月开始同我讲想读书,九月就不做了。叫我帮佢揾资料,找好了,原来佢已有,当时真有点激气,现在想想可能不止我一个做搜狗。

跟着来了,叫我讚助,沉左梗系比啦,比左四千,过了几日又话想搬出去不住宿舍,我系罗湖行左一日,又找朋友介绍,点知上到去佢又反口,说自己找单间自己住得啦!!

叫我资助下,我当时唔开心,无理佢。再过两星期,佢说读那个书含金量低,不如去学做跳舞教练, 但争四千,唉,见佢讲到咁有决心去学,又四千。

到七月三日佢去完上海迪士尼返来就开始唔理我。再过几日系朋友圈话自己失业了,搬了新居。好啦,我佢无做了,咁出来见下面食饭啦,以前成日推要上班好忙。又无理我,跟住我忍唔住,说你不读书就退回八千元给我,噢, 佢即删了我。骗子呀!

唉,唔知有几多师兄被骗,小心佢呀,我知佢仲keep住班有潜质旧客,以自己努力,发奋,用功為招数,等人关心佢,比钱佢。我前后都花不少钱

前水X轩9号,红牌来的, 前微信叫媛媛,离开后新微信叫 宠 我  真名叫周圆。大家要注意呀!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

gssasd 发表于 2016-7-18 15:41:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
俾得JC錢就唔好望有回報,猶如送禮,送和收都開心就結束了,唔好想人家會報答你
你喜歡計較下次你最好在時鐘房交收,就當貴的玩咗一次

小喵貓 发表于 2016-7-19 23:57:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
俾得JC錢就唔好望有回報,猶如送禮,送和收都開心就結束了,唔好想人家會報答你
你喜歡計較下次你最好在時鐘房交收,就當貴的玩咗一次

不過几同情C兄你!!

jingxiong008 发表于 2016-7-29 15:03:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

bmui 发表于 2017-2-5 01:53:41 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
大陸問你借 即係叫你俾

dg123456 发表于 2017-8-1 12:29:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复