爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

HSZZ 88#-跟机一试,与眾不同的3 parts

qishudj 发表于 2016-7-26 14:10:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
星期一放假做d乜?唔上去对唔对得住俾你星期一放假既老细?近排钟情左去呢间HSZZ,贪佢一样好多地方都做唔到既野--WC相够真!其实以前黎讲,好多场既相都不会太离谱,但系唔知几时开始多左好多艺术照,另你睇到眼花繚乱之后瀨埋野…呢间场我唔知系羊个个技师都真,但系包括今日我搵既,WC裡面既相最少有八成,真正做到童叟无欺!讲翻正题,睇到报告裡面多左好多师兄都去左呢个场,咁我就游览左一轮后决定今日去挑战下88!

技师工号: 777

去到现场,星期一以為人会无咁多,点知去到都有不少偷跳师兄系度等紧了,於是我马上叫部长尽快帮我安排入房。好快,部长就带左88入黎,小家碧玉型,眼大大同相几似,文文静静企系度几有感觉。点知部长一出去,佢竟然一野扑过来揽住你就咀,我中意!佢细细声同我讲,呢次我地要一齐努力,一齐高潮哦!羊话?一齐努力?点解?锡左一阵之后佢用对眼望住你,你要唔要亲下面?咁我都唔会抗拒黑舌,当然就来者不拒啦!以為佢系话服务个时69之类,点知佢竟然即刻训系度,除晒衫裤,兴致勃勃望住你,来吧!我唔知俾羊反应好,於是乖乖地埋去,学习日本爱情动作教材片咁开始為佢服务,佢好好反应,两下就湿了,我问佢点解咁多水,佢话佢头几个客系特别特别多水既,多到好多时会喷出来…潮吹?我都想见识下咯,於是……想见识下既师兄不妨早d约佢!完左之后佢著翻衫出去攞水。“现在是我為你服务了!我要强姦你!”“欢迎!”我点会认衰!佢服务好齐全,基本你唸到既佢都会做,佢系我遇到既对服务可以话抱享受态度既人!我觉得呢点好重要,因為对我黎讲态度>外型>服务,好多时玩得唔开心最主要都系技师心态唔好,一就hea做,一就玩手机,要搵一个全程投入既边有咁容易!

过程我就唔多讲了,已经差唔多变左咸故了,我可以话,只要你唸到既,佢基本都会做!好神奇地,我在HSZZ试过3个技师,全部都可以话三围(态度,服务,感觉)突出,第一个66感觉超好,第二个777服务专精,第三个88态度一流!呢间场真系有料道!

欢乐既时间过得特别快,服务完已经够鐘,当然就又影唔到相,不过唔怕,佢客服相几真,师兄们唔好介意啦!出去大堂,按惯例做个大堂,当然又系松腿,嘿嘿嘿!呢次松松下训著左,可能刚先真系太激动了。多谢大家收睇!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

上下车vfg 发表于 2016-7-26 14:22:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

dcjk 发表于 2016-7-26 14:30:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

fkfk123456 发表于 2016-7-26 14:49:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

sininasha 发表于 2016-7-26 15:01:22 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
.不管你信不信,反正我是信了。

pbb 发表于 2016-7-26 15:18:35 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
在一起时候才

WN10000 发表于 2016-7-26 15:34:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

ottoana 发表于 2016-7-26 16:02:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谁知道这家的名字啊

小喵貓 发表于 2016-7-26 17:09:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝分享!

lock 发表于 2016-7-26 17:41:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复