爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Body Therapy Spa间场做得好,女女又训练有素听教听话,好玩!

lywl88 发表于 2016-7-30 08:14:13 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
Body Therapy Spa哩间场装修靚,环境优雅,地方乾净,交通方便,招呼好,技师个个有功架,又玩得又配合。种种原因都令我咁鐘意去,无它嘅,一间场做得好,实留得住客的,包括我。
地方就脚都系一个原因,尖咀中心位容易去。去前已打去Book定间房,上到去好热情招呼,带我入房时同我讲有新女到步,后生靚女,好玩得,听到都即刻心跳加速,OK...就Mark佢!
入房冲凉,未冲完靚女已来到,围住条浴巾出去,见到女女真人几靚女,身材几有睇头,有前有后,水手服短裙仔,显后对脚好长好靚,印像分满晒,大家倾吓謁彼此了解,佢好建谈,听我讲有味笑话就脸红红,好鬼可爱,摸吓佢手仔又无炸形。
上床揼骨,又估唔到手法好到家,穴位又準确,力水够,揼骨过程好认心,由头到脚都照僱到,舒服、满意!然后推油,佢地用嗰隻香薰油几香,舒服到要合埋眼享受吓,女女手法又好,推完油又玩吓挑情,扫股R春袋,猴子偷桃,几吓手势已搅到我鳩硬,忍唔住要出手,飞禽大咬,女女半推半就,但又好配合我,令我更加急色,少女情怀,总系要我地哩D大哥哥调教吓,女女唔抗拒又顺从,面对如此年青靚女,真系不吐不快,一个字 "爽"!。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

nickhew91 发表于 2016-7-30 09:34:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子

dcjk 发表于 2016-7-30 09:40:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

fkfk123456 发表于 2016-7-30 09:58:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

吴美美 发表于 2016-7-30 10:09:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
IOOPYIOOPOOOOOOOK

dangdang252 发表于 2016-7-30 10:33:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

nedfeng 发表于 2016-7-30 10:38:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
该方法是公司公司打工

tianxia1133 发表于 2016-7-30 10:56:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
衣服穿太多

ychoong 发表于 2016-7-30 11:16:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

616 发表于 2016-7-30 12:15:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复