爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

雪儿后生靚女,高挑Model身形,好玩又好砌,系Aroma Spa至有...

xsheng1983 发表于 2016-8-5 08:37:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
Spa野间场真系做得有声有色,一日好过一日,场得不如货得,货得都要玩得!求开心当然要物超值,食得快餐多,间中都想点吓菜,西餐 - No Way,我爱中国菜,最好系陀地靚菜西,贪佢够爽口、嫩滑,咁多师兄鐘情本地菜当然有原因,我系其中一份子!
Aroma期期都有新女,今次野个叫雪儿,后生靚女,高挑Model身形,唔好以為高瘦会波平如镜,佢两个咪咪好有份量架,一手一个,软熟得嚟弹手,滑得嚟Pink lin,线条刹晒。
入房我已急不及待除衫鸳鸯浴,多数师兄都鐘意等女女帮你冲,我就调返转,鐘意帮女女冲凉,好鬼过隐架,搽梘液,捽lin头,用条鳩顶佢股沟,磨吓磨吓,好有快感,雪儿都好玩得,佢仲狼过我,水簫成条吞晒,奶龟头Chok住嚟,爽到无朋友,前戏玩住咁多先,抺身上床。上床大家揽埋一旧,我喺咁啜佢粒Lin,佢扯晒Lin旗,又捽吓佢隻蟹,搅到春情犯滥,出晒水,相雪儿享受完后就用佢个小咀锡匀我全身,然后环保吹奏,头先已试过佢既吹功知佢利害,吹左一阵就上套,主动女上,洞穴紧窄,天然水,骑术同腰力都相当好,因為佢好落力又十分投入,一路骑我一路自摸表演,差D坐爆,我就回礼捽住佢两粒LinLin,转返男上插入雪儿美穴,D水流晒出嚟,两片阴唇夹得我好舒服,佢越揽越实,应该享受紧我既抽插,由於雪儿表情肉紧,叫床声正,所以小弟好快就咁俾佢KO左!之后都细心服务同侍浴,咁好玩嘅女女系Aroma Spa至有架!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

yinyin112233 发表于 2016-8-5 08:40:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gordonbobo 发表于 2016-8-5 09:58:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

addisonwong 发表于 2016-8-5 10:00:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
sdfasdfasdfasd

wsjczq 发表于 2016-8-5 10:04:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我喜欢这个JS。今晚去试试

dcjk 发表于 2016-8-5 10:10:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

tjgtjg 发表于 2016-8-5 11:15:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

tjgtjg 发表于 2016-8-5 11:15:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ajian11 发表于 2016-8-5 11:18:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2016-8-5 11:18:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复