爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

FK118 大T服务型, 三路全开

ks8822 发表于 2016-8-8 08:32:03 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前晚看见龙哥仔FK58新报告, 讲到佢身材爆炸,样貌靓丽,服务开放,大尺度全裸磨棍….. 真系睇到鳩到硬,
等到58回我, 佢已经约满, 反正偷得浮身半日閒, 就决定走一转FK去hea半日。 去到好多客, 反正唔赶时间, 坐在大厅先按下脚昅下女, 早班都有成五个中式/按脚, 场所唔大都算几多。按左两个鐘脚(45分鐘為一个鐘), 昅左唔少女, 锁定左两三个号码, 趁有不少客人上完鐘, 问下心水既女有没有时间, 点知原来有些有call鐘, 最快落鐘果个118都仲有成50分鐘, 於是做多个中式 (45分鐘), 时间刚好。
118最耀眼系对波, 全身有少少肉的, 样貎我觉得唔差, 讲野仲好娇爹。一入来就坐在我大腿上, 反正刚才已经按过中式, 直接跟佢嚟过全身大搜查。大家著住衫已经上路有车, 中路可手口, 下路可黑。缠绵左一阵佢先出去攞水入来, 二话不算大家客自解除束縳, 佢自动飞bra走un, 可惜就系唔肯除埋腰间件工衣, 心諗可能我无龙哥仔咁靚仔吧。接下来既时间, 有我服务佢, 亦有佢服务我, 除左XX, 基本上乜都得, 最后69口中花。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ppkart 发表于 2016-8-8 08:33:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

firefox 发表于 2016-8-8 08:35:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

pbb 发表于 2016-8-8 08:39:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
在家窝火!在

jymjzp 发表于 2016-8-8 08:48:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

jymjzp 发表于 2016-8-8 08:48:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

yinyin112233 发表于 2016-8-8 09:00:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

asdfghjkl999 发表于 2016-8-8 09:21:18 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多谢师兄分享

stephen0213 发表于 2016-8-8 09:24:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

2540453244 发表于 2016-8-8 09:26:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复