爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Spa新女思思又咁好玩,我长驻得当然有原因啦!

dzbz 发表于 2016-8-8 08:59:02 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今日Weekend食完早餐慢慢行过去,去到佢地同我讲好在仲有一间房,真系好彩,諗住早唔使约添,接待的靚女好生面口,佢问我有无相熟技师,我口花花话想搵你帮我揼,佢面红红话可以,但要等乜姐回来先,咁都比我撞中,真系要买张六合彩,我话无问题,自己先入房冲凉,趴上床等靚女。
大约十分鐘左右他入来了,佢叫思思,我估计佢顶多都系20左右,T shirt加热裤,好有青春气息,吸手波仔,露出小蛮腰,好幼,全走肥,白色热裤下两条美腿又白又长,人几靚几可爱,有小小稚气,Baby Face,笑起嚟仲好甜添。叫我起身佢要舖床,我借D意手背Hi佢美腿,好滑,再摸吓,佢细细力打一打我手背,叫我上床揼骨先,即系有下文啦。
乖乖上床,你又估佢唔到喎,出手几好力,真系识揼骨,帮我按肩颈穴位,到背腰时会出争去推按,几仔细亦有心机,大至上都满意佢的功夫,期间我隻手上上下下咁扫佢隻脚,佢唔出声当默认。跟住落油,坐上我度推晒全个腰背位,扫股比佢搅到我触电咁,好High。
推前面,我乖乖唔出手住,佢无落油,而先除左面衫,再锡我粒lin,哩个时候唔出手咪即系蠢材,隔住Bar去揸唔爽,摄入去摸,吸手岩岩好,弹手软熟,佢一边锡我粒lin,一边摸我细佬,我咁正常细佬点会唔硬,捉佢对波放我口边啜,两粒pink lin扯晒旗,另一隻手摸佢下面时已经湿晒 (热裤已经比找除左),后生女就系多水多汁,仲要在我耳边呻吟,问你死未,手势又正,玩左十几分鐘都吐白抹了!舒服到无朋友!
思帮我清洁后再去冲个凉,出嚟我又再同佢玩左一阵,够晒鐘才走呢。
Body Therapy Spa间场咁正,新女思思又咁好玩,我长驻得当然有原因啦!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

yinyin112233 发表于 2016-8-8 09:45:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

albert1234 发表于 2016-8-8 10:01:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wow....Very good.

dcjk 发表于 2016-8-8 11:34:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

上官先生 发表于 2016-8-8 11:35:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

gigagi 发表于 2016-8-8 11:43:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddd

xxww 发表于 2016-8-8 12:42:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jjjjjjjjjjjjjjj

QQwang 发表于 2016-8-8 12:51:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddddd

悠然出海 发表于 2016-8-8 13:06:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
确实是清纯和人

012345678900 发表于 2016-8-8 14:05:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复