爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

燕子年纪轻轻,人又靚,玩得又放,搅到我念念不忙!

wjx79979 发表于 2016-8-10 09:06:54 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
饮了小小酒,跟住比佢硬拉我陪佢去DUP骨,佢打了个电话,要左两间房,行过天桥过对面就到,一路行一路讲间场有几好玩,得閒无事就过嚟DUP吓鬆吓,比我笑佢玩到沉船,佢就返串我试过就知喎,真系咁好?上到去见间场几好,乾净企理,卫生做得唔错,个老友去到好似返到自己屋企咁款,自己有相熟入房先,跟住靚女问我有无相熟,我话无佢就介绍有个新女返工,带我入房先冲凉,都好,有时撞手神返而有意外惊喜!
冲完出嚟,技师已等紧我,佢介绍叫燕子,高高瘦廋,年纪轻轻,人又几靚,讲野好斯文,蓝色紧身底胸衫,加上短裙仔,尽显美好身段,吸手波仔见到浅蓝色Bar,好吸引我目光!上DUP床骨,燕子开背有力,识DUP的,大家吹吓水,佢无渣溜滩,DUP了一会鬆了很多,跟住落油推背,好用心推背,佢推油功夫好有一手,穴位淋巴位都照僱到,上身推完,当然要推下半身,patpat、大小腿,再回马枪Rpatpat,条股沟同袋袋任佢舞,真系鳩都庆埋,搅到我要趷起个屁股,佢剩机捽我条鳩,摸吓Chok吓,哩D有意无意系好顶隐架!转身我忍唔住,同佢揽揽锡锡,佢好娇爹,口话唔好,但又配合我,顺住我意思,仲比我解甲玩得直接D,上下其手,兽性大发,pink lin好甜美,啜到佢叫出声,燕子双手玩紧我细佬,好温柔,Chok到我吐白抹,太刺激了。出返去时有点依依不舒,燕子实在太好玩了。埋单时个朋友仲未出嚟,下次我都要学吓佢!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

gordonbobo 发表于 2016-8-10 09:11:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

012345678900 发表于 2016-8-10 09:13:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2016-8-10 09:48:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jiahui8909 发表于 2016-8-10 10:13:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddd

albert1234 发表于 2016-8-10 11:03:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wow....Very good.

nedfeng 发表于 2016-8-10 11:21:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
法规辅导规范化规划法规回复

nedfeng 发表于 2016-8-10 11:21:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
法规辅导规范化规划法规回复

等一个人咖啡 发表于 2016-8-10 11:53:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lbtym 发表于 2016-8-10 11:56:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复