爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

超r底坦克车手,DL食P 360度深喉k爆样样有!

jjpan 发表于 2016-8-15 09:31:50 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
难得星期六放假,梗要北上放鬆下啦,打俾老友索下料先知有WS新开无耐,已有廿几位正菜驻场,好似有啲料到喎,攞左客服微信,约好时间。上到去见到经理,原来识既,转左场都唔通知声,真系打得小(其实系我忙失左踪仲怪人,唔知边个打得少呢!?呵呵……)识就好办事啦!我上得去早,我一到步就落狗屎,所以黄金时间推迟左,前前后后我有幸睇到十位正菜(记抵哂啲老冧,日后慢慢玩!嘻嘻……),发现好多正菜都系他场红牌过档,果然有料到呀!
云云十位正菜中,我独爱今期女主脚,无他,因佢对足W数电眼,睇见就知佢X底,报完鐘,证明左我既眼光无错!由报完到落鐘期间绝无冷场!
头Part已淫到飞起,佢揸我时我又摷佢,对BRA底环一早唔知飞左去边,坦克车级脷叠脷狂车,真系分分鐘抖唔到气,淫娃仲要嚟招湿鲍磨棍磨到我差啲走火!
后Part,淫娃攞完架生返嚟,校暗少少灯光就淫娃再现,又车过你死我活,我揸波时就佢磨棍,佢食巨肠时就我食鲍,多水到呢!?男上女下式69,下下深喉再摔鲍,淫娃既enjoy又再含得深啲,转女上69,淫娃使出独家DL秘技再加狂啜荔枝,真系搅到我投降咁济!我顶唔得几耐就爆哂喺淫娃把口度,呢铺出得劲多,睇住我啲子孙慢慢喺淫娃口中流出嚟,个Feel正过睇AV!
呢个淫娃我一定翻食!
今期报告住咁多先!
各位兄弟,睇相啦!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2016-8-15 10:44:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

daitoupiao 发表于 2016-8-15 11:00:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈克防静电克雷格江苏大丰该死的风格化手动发个速贷

gigagi 发表于 2016-8-15 11:02:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddd

Guojimilan 发表于 2016-8-15 11:14:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddd

ygrde 发表于 2016-8-15 11:18:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

pdm 发表于 2016-8-15 11:18:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

黑仔ROYAL 发表于 2016-8-15 11:29:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddd

1sss 发表于 2016-8-15 11:45:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

1sss 发表于 2016-8-15 11:45:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

发表回复