爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新人事新作风~主打青春陀地~90后koey青春偶像

ilxd 发表于 2016-8-17 08:30:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
早幾日睇到報告,原來呢到都多靚女,膽粗粗打上去約個時間探險,上到去見到開門既係一個性感尤物,我諗今次應該有個愉快結局,因為第一次去,開門個果心口又偉大又靚女,就諗住是但啦,點知佢問我鐘意咩類型,竟然主動叫我揀,今時今日咁既服務態度邊到搵
拿拿聲問有無陀地,佢話有個靚女Koey見下真身,目測20左右,有點喜愛夜蒲既感覺見到如此靚女點會拒絕,拿拿聲洗身享受下啦
坦白講陀地黎講Koey 按得唔錯,都幾細心,做會問下夠唔夠力,起碼唔會老鳳陀地唔識按咁,靚妹黎講算係咁,而且頗有家教實屬難得一見,做得陀地主打60分,所以好快就推油途中手多多都無避幾乖女,同Koey 傾下計都覺得自己後生左
Koey 推左一陣就開始rpp,估唔到年紀輕輕妙手神偷已經練得成熟,搞到我有陣飄飄欲仙既感覺,好快我就投降主動要求轉身
見Koey 如此高挑以為佢係長平公主,原來唔係,係吸手波,姐係一隻手大細左右,依個size啱哂我,不過見Koey 斯斯文文我都配合下佢,慢慢享受美女既溫柔,不過Koey 做投入過我係Koey 既輕聲配之下我好快就奉上億萬兄弟比Koey

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2016-8-17 08:39:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

nedfeng 发表于 2016-8-17 08:56:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DSFDSFSDFDSF

yiqiangbaotou 发表于 2016-8-17 09:19:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

yiqiangbaotou 发表于 2016-8-17 09:19:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fkfk123456 发表于 2016-8-17 09:25:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xxww 发表于 2016-8-17 09:33:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
pppppppppppp

上官先生 发表于 2016-8-17 09:45:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

abcdefff 发表于 2016-8-17 10:01:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥頂的不是帖子,是寂寞!

laodai_524 发表于 2016-8-17 10:08:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复