爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验深圳黄巾水汇韩式

hrq456 发表于 2016-8-19 08:28:59 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
靚女部长安排左个大堂靚靚后生採耳妹,咁好运梗系抄牌先然后叫佢按头肩,呢个靚女真系分分鐘沉得,其他技师多数阿嬋大叔。
上房諗住拣普通香薰推油顺便睇下有无手作仔,点知部长推我韩式388送大堂,佢推得都知有野玩,不过諗住都系伸手揸下摸下大脾个d普通推油。入房黎左件细细粒廿尾三十中女,样ok不过不失,条腿几靚又唔肥系细粒d。part 1 落力按都好好力又唔求其,可以俾80分佢。按左差唔多45分鐘佢电话响ok俾佢听,我就去厕所。一番黎我就忍唔住揽佢腰摸大脾,佢随即展开part 2. 开始时揽揽锡锡,我帮佢除波罩,揽下锡下除除下除净条黑厘士T-back, 哗正即硬晒指向天,估唔到人仔细细个波好大,仲腰大粒奶头,仲唔狂啜一隻手揸唔晒既大波lin。坐莲式互锡,我用手搅佢妹妹,泉水就涌出来,前前后后又啜lin,又锡又添,又波推又乃我袋袋,又玩六九互锡,佢条t-back露出晒两边箩友肉又大又园,搅都我系佢白滑大箩pet度又乃又锡,但佢就无帮我吹只乃袋袋,跟住又隔住条厘士磨我棍底爽爽,搅到我袋袋湿埋,佢问我好唔好用油,我话好 不过心諗唔通呢度系KB场?之后唔知几时俾佢边劣九边坐下就坐爆左lu,真系有少少唔抵。之后见我喘气就不停同我初袋袋,呢下好舒服呢。之后大家唔著衫裤揽住休息,一边揸佢大波波佢一边搅返起我弟弟,硬就硬左但已经再唔能够出第二次。
总括黎讲服务叫做唔错,条女几好玩唔会就住就住,呢d女可以反食。
跟车去仲有免服务费同扣减三十大羊添

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ppkart 发表于 2016-8-19 08:29:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
精彩絕倫既包膠!俾個叻你!

恭喜YY兄採耳遇令幼又抄到牌,推油又遇到件大波又好玩得既技師,今時今日咁既服務已好難得,證明你好有G運!

港遊版見你出帖多,內遊版真係少見你出野,所以要再三恭喜再恭喜你呀!!!

呢個場我一次都未去過,睇完你包膠後勁想去試下囉!

fkfk123456 发表于 2016-8-19 09:34:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小喵貓 发表于 2016-8-21 01:38:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

mantianxing 发表于 2016-8-23 23:38:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有什么好嫡系唔哟

lmlm147 发表于 2016-9-18 16:59:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复