爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验技师莹莹DUP得又玩得放,返啅...

jjpan 发表于 2016-8-30 11:38:29 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
打过去约个Booking,点知都要6点后,估唔到新场都咁爆。上到去见间场环境乾净企理,感觉好舒适,门口位已经见有几位靚女坐埋一齐,个个都岩我胃口,真系唔知点简,见有个白色衫,望个样都系二十左右,就搵佢。入房时留意到佢地间间都系独立房有得冲凉,好有私隐!
冲完凉训上张床,女女入房有礼同我打招呼,佢叫莹莹,大波好养眼,件白色衫条事业线好深,好似想迫爆件衫咁,样子可爱,笑容甜美,皮肤好白,有小小肉地但唔系肥嗰种,短裙仔露出条美腿,外表已经引死我了。
扶我起身然后铺好一次性床单,够晒卫生,初时諗佢系靠个样搵食,但估唔到我跌晒眼镜,有惊喜,原来佢DUP骨又几好喔,背肩颈腰,甚至双手双脚都好细心认真DUP,力度又岩岩好,DUP到受力位识落争,落位都準架,DUP完真系好爽。之后落油轻推,主要系推返鬆腰背,大小腿,好舒服啊,推完油就抺身!
然后扫股R荔枝,又抬高小小我个patpat,伸手去摸春袋,最过隐系R龟头,R到升旗致敬,反身,佢先上围解放,我开始渣下舔下两粒lin,另一隻手摸落去,大腿、大腿根、桃源洞,摷吓摸吓又捽吓,佢都湿了,听到佢微微发出呻吟声了,好Enjoy喎!然后佢就温柔地抚摸我jerjer,时不时捽下个龟头,睇住佢个靚样,我比佢Chok了唔够十分鐘就忍唔到爆左,好鬼High!
清洁完后我先去冲身,出返嚟再帮我按下头,够鐘才走!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

等一个人咖啡 发表于 2016-8-30 11:40:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jerlocklei 发表于 2016-8-30 12:00:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

rave2009 发表于 2016-8-30 12:03:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

rave2009 发表于 2016-8-30 12:03:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

012345678900 发表于 2016-8-30 12:09:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xxww 发表于 2016-8-30 12:09:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
iiiiiiiiiiiiiiii

lyons626 发表于 2016-8-30 12:25:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

lyons626 发表于 2016-8-30 12:25:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

陈111111 发表于 2016-8-30 12:28:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不不不宝贝宝贝宝贝宝贝巴巴爸爸

发表回复