爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

高性价比 完美体验YH 86#可爱 细细粒你洪水犯滥,我欲罢不能

dylanok 发表于 2016-9-12 11:27:14 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
年轻就是好,男人都中意个啲十八廿二,又白又嫩~~ 第一个感觉就系一个妹妹仔咁, 仔细观察,啲相化哂浓妆成熟好多,真人好有气质,仲好识放电添~ 著住件白色短裙,清纯得嚟又性感, 长髮特别可爱。。骨感型细细粒1米55,河南嘅美女~ Part One: 两手未停过。。佢按摩下下到位,好 Enjoy~ Part Two: BO推全身,佢两个奶子唔细,Pink Lin,白白滑滑。。擦乾过水、舌头漫游、唔停瀬 LIN LIN。。清理重点部位然后吹奏,深浅得嚟有速度,无齿感,不时深喉~热乎乎好舒服。。 差啲爆哂入佢嘴,忍忍忍!传统男下女上69式,翘起个屁股欢迎,叫声越叫越{{ 骚 }}睇住幼嫩 Butterfly,闻闻无异味,品嚐美食。。「鸡动」呻吟声好真实, 指㐅佢表情好享受~ 年青系敏感啲。。佢化身為淫欲发电机!激情亲热,我鍚住小嘴最后性战,好配合!激情释放,全世界安静了~ 抱住佢温存休息一下,射到我轻飘飘个隻~ 总结:有气质,服务够骚,卖力!开放!一啲都唔矜持,妹妹仔态度相当唔错,难得!唔流程化,卖力仔细,有 Heart ~ 近期不可多得姣野。 完美体验 Awesome! 「 238人仔 」呢个价 爽得值  

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ktving520 发表于 2016-9-12 11:32:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
pp1501925pp1501925

ottoana 发表于 2016-9-12 11:59:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的确清纯可人

深圳中天大厦 发表于 2016-9-12 12:03:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ggggggggggggggggggggggggggggggg

tia8950725 发表于 2016-9-12 12:17:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

BIG_GUN_KIRA 发表于 2016-9-12 12:47:53 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看再说吧

xxww 发表于 2016-9-12 12:50:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
iiiiiiiiiiiiii

陈111111 发表于 2016-9-12 13:18:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
vvv不哈哈哈还好还好哈哈

king012345 发表于 2016-9-12 13:20:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

beliz_andylee 发表于 2016-9-12 13:37:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
AV BN DRKM SERKM,

发表回复