爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

花千骨场靚, 家教好, 女女小白兔好玩又顺德, 长驻都有排玩?

ks8822 发表于 2016-9-17 10:10:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
就知多o靚妹, 个个玩得放? 约个时间唔使等, 间场几光猛, 我唔鐘意阴沉沉, 地方乾净, 去到你会感到好舒服!
入房冲凉, 有人闭门, 知技师到了, 围条毛巾出去, 见到技师好后生, 佢叫小白兔, 几靚女吓, 估计到系廿来岁, 皮肤好白, 咪咪唔细架, 岩晒我口味, 小小妆扮有几分娇俏, 着住校服话佢系学生妹我都信, 有礼貎打个招呼就去报鐘, 同佢吹吓水, 了解多D, 入戏肉都会好玩D, 话明沟通沟通, 唔沟又点通呢?
上床揼骨,后生女嚟讲手骨算唔错, 好有分寸, 落位几好, 由颈, 肩, 背, 腰, patpat, 大小腿, 顺住落都有板有眼, 再回马枪按腰背, 力水可以的, 但唔会好预期过高, 态度细心又认真, 总乱嚟讲都好满意! 落油推背, 小白兔除底外衣, 趴著睇唔到, 諗到应剩返个Bar, 推油出晒全身力度, 推得好舒服, 抺乾D油后, 柔情扫股唔小得, 好多人鐘意咁玩, 包乱我, 好free好有快感, 细佬都硬了, 转身我反击了, 抱住靚女摸吓, 锡吓, 波波一隻手一个, pink lin好靚, 小白兔半推半就, 比我搅到要呻吟, 佢隻手摸住我细佬, 落小小油喺度chok吓, 大家互有攻守, 差小小佢就比我脱光光, 佢隻兰花手好快就chok爆我, free到痺!
花千骨场靚, 家教好, 女女小白兔好玩又顺德, 咁好嘅场点可以只去一次, 长驻都有排玩??????????

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qw124501526 发表于 2016-9-17 10:21:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

qw124501526 发表于 2016-9-17 10:21:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jymjzp 发表于 2016-9-17 10:27:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

hdlee 发表于 2016-9-17 10:36:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2016-9-17 10:52:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

quincy02171 发表于 2016-9-17 11:12:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
快快快快快快快快

sjjydcel 发表于 2016-9-17 11:19:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ghfghfghfdhfghd

huntermo880511 发表于 2016-9-17 13:18:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fkfk123456 发表于 2016-9-17 14:34:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复