爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新女Bono,欲拒还迎被我征服,好有满足感!

枫飞羽 发表于 2016-9-26 17:08:03 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
好多野都要重新适应过,地方环境,人士,客质素等等!搅到我都忙到死吓死吓,都系时候要鬆一鬆,北上唔好啦,又贵又唔值,啃时间,近近地搵吓附近有乜好过,见爱桑拿论坛讲金马伦有间金蝴蝶,24小时,OK喎,11点收工点都仲有得玩,打过去约个时间。
拖住个疲累身驱行过去,上去讲声我想做SPA,就安排好房比我,先过水,出嚟女女已经為我舖紧床,见我出嚟先打招呼,叫Bono,几靚女,斯文大方,身材好得喎,波波几大吓,短裙仔露出条美腿,我望到佢有点唔好意思,面红红入去较水,过一阵就叫我去浸浴,我专登放低条毛巾,坐入浴缸,哗!好舒服,Bono一路帮我按肩颈,无可否忍手势几好,我就一路幻想,细佬就越嚟越硬,浸左15 - 20分鐘,真系好舒服。
返上床,我细佬咁嘅状态点趴底,為有先DUP前面,佢用毛巾冚住我下身,按头、按胸,有心机认真,我隻手摸住佢大腿、patpat,佢唔抗拒,但面就红晒,欲拒还迎,有意思我鐘意,按下半身,毛巾為有攞开,佢先好专心按肚及大腿,但已比我搅到呻吟紧,我提意不如做part II先,见佢点头,我就坐起身揽住佢,波波软熟有弹性,好好揸,摸到佢依依哦哦,佢亦落油帮我雀仔按摩,手法好温柔,双手加上细佬的快感,好快就已被佢KO了。帮我清洁完后,佢又继续帮我按摩,转身按背脊时,佢又变返好正经同好认真,為一无变系我隻手无停过抽水,但有了刚才亲密接触后,大家有倾有讲,佢亦好受落我嘅抚摸!最后按到过晒鐘都唔知,Bono咁好嘅态度真系要讚吓!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jymjzp 发表于 2016-9-26 17:15:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

jeanwty 发表于 2016-9-26 17:18:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。。

pokemon248 发表于 2016-9-26 17:24:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fighterman 发表于 2016-9-26 17:25:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

asna 发表于 2016-9-26 17:33:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lock 发表于 2016-9-26 17:36:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

xxxchina 发表于 2016-9-26 18:05:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

dcjk 发表于 2016-9-26 18:24:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fkfk123456 发表于 2016-9-26 18:29:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复