爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

女女Lisa咁好玩,一次又一次比到我惊喜,爽呢!

uranas 发表于 2017-1-18 08:25:11 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
跟朋友去过后,我都留下深刻印象,今日下午得闲无嘢做,一于打过去约个时间,比自己松一松!金蝴蝶最令我乐而忘返的,是女女好鬼玩得,又后生靓女。
今日上嚟无老友部住,但招呼依然系咁好,寒暄几句就入房,冲过热水冲,趴上床休息一阵,技师好快就到了,今次哩个仲后生喎,渠叫Lisa ,红头发着住件白色长衫,湿得佢好娇俏,眼大大,吸手波,廋底,啱晒我胃口。
上床先按背,Lisa按摩手势几好,开背有功架,佢好俾心机同我由头按到落去,穴位准力度又OK,按得我好舒服,第一Part我好满意,渠一路按摩一路同我吹水,我发觉佢个人几开朗,成日笑,手上功夫又唔会偷懒,态度要赞吓。到推油,手法同样咁正,由上半身推到下半身,爽到疲劳尽消,到柔情扫股,挑到我麻痕难挡,细佬都有反应,Lisa仲曳曳咁玩偷桃,又摸我支棍,搅到我火都嚟埋,抺干油转身我急不及待,对渠上下其手,上揸下摷,Lisa渠欲拒还迎,口话唔好,但又比我为所欲为,大过手隐,见渠合埋眼享受个样,都不知几想食咗渠,Lisa唔会只顾自己,出手抚摸我细佬,一手R袋,一手捻雀,再落油快Chok,耳边又声住渠呻吟,比佢咁搅法,无得忌了,爆射而出,舒服晒!
Lisa帮我清理好后,渠出去搅返好妆扮,我就去冲身,返嚟仲帮我按吓头,到过晒钟才拖住我只手出去。
一次又一次比到我惊喜,得闲唔过嚟Relax吓点对得住自己!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ajian11 发表于 2017-1-18 09:44:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ajian11 发表于 2017-1-18 09:44:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

davidsong1981 发表于 2017-1-18 09:48:40 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddd

fighterman 发表于 2017-1-18 09:48:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

hdyqxbw 发表于 2017-1-18 09:57:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
brbrbrvfvrg

hdyqxbw 发表于 2017-1-18 09:57:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
brbrbrvfvrg

chentian 发表于 2017-1-18 10:36:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
滴答滴答滴答滴答滴答滴答滴答滴答滴

jymjzp 发表于 2017-1-18 10:49:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

gigagi 发表于 2017-1-18 11:02:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddd

发表回复