爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

PINK诱惑 ~原装纯天然36C大奶奶~KH 168 #清纯身材劲爆丨诱惑力强

gfmv 发表于 2016-9-30 09:31:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
经理给推荐,长相清纯五官精緻,身材劲爆,皮肤细滑白净,24歳,河南小辣妹阿小美, 穿上高跟鞋有165身高,36C大奶 UH LA LA ! 美奶浑圆粉嫩,波形 BEAUTIFUL ,下面少毛,心态又特别好,完全系我中意嘅类型。 PART ONE : 帮我按摩鬆下骨,出嚟玩就系想寻欢放鬆啲, 佢比我感觉好气氛好~ 小弟弟抬头向佢敬礼!晤浪费时间 PART ONE:面对咁嘅美女,我完全进入兴奋状态,咁大咁美嘅奶唔玩下真系可惜。。小弟弟愈来愈硬!Part Two,正反面漫游、波推,唔使太多诱惑,小弟弟已经有衝动,白净肉体缠上身,两个软绵绵滑肉喺身上推,非常诱惑~ 热血上涌,我翻身,佢压喺我身上,一边吃就一边摸彼此贴身 ENJOY ~ 享受小嘴伺候,呻吟声令人受不了,各种推各种滑,咁样爽!忽然一口含住小弟弟,差D激动喷米青,技术真唔错,我都奇怪居然唔射,愈忍愈高兴,我忍功已达到高级程度!躺著睇住佢吹,小巧可爱嘴咀,反正舒服到位!69式吃少毛鲍,玩左十几分鐘,配合独特风情,完美释放口中,吹功交足货,耍出佢十八般武艺咁,唔写咁细节要自己 Feel 下 ,今天我 FEEL SO GOOD ! 完事按摩,十足两小情侣揽住喺床度吹水,小弟审美观,肤白貌美加上36C美白奶,完美无瑕符合我性幻想~ 年纪轻轻心态好又唔催人,服务 EXCELLENT ,不愧為一个专业技师,就算收贵啲都扺,高性价比,实体验我比佢100分!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

012345678900 发表于 2016-9-30 09:40:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

pingky 发表于 2016-9-30 09:42:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
受到各方的法国队

fkfk123456 发表于 2016-9-30 09:48:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

hdyqxbw 发表于 2016-9-30 10:08:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
bthtgbrvfggfvf

beliz_andylee 发表于 2016-9-30 10:18:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WETER WT Q43RTQ23 RT34Q 34

gigagi 发表于 2016-9-30 10:26:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddd

daiwei7 发表于 2016-9-30 10:32:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
分隔符法国风格分隔符

creasy2015 发表于 2016-9-30 10:38:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
khkjhkjhkhk

gordonbobo 发表于 2016-9-30 10:42:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复