爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

BSD休X会所 36 色欲少女没穿底裤上班求满足P欲望

sk19880221 发表于 2016-10-10 11:44:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今次黎左火车站附近的BSD桑拿,一出电梯,部长就好有礼貌咁欢迎光临。

一入到房,个脑都未諗之后黎条女得唔得,部长就带好有邻家少女FEEL的36来,身材都有返咁上下既女女入黎,我点点头话ok,
跟住女女就叫我伏在床上,休息一下,佢就出去拎工具箱。
等左一会儿。女女就入返黎,我再细仔咁望清楚个女女个样,哗!真系咁后生!手多多摸摸她,发现没穿底裤的。36的上围都有番36的,不愧叫36。

佢再叫我伏在床上,帮我按摩鬆骨,按左大约20分鐘左右,佢隻滑溜溜既手就开始在我背脊上漫游,我即时毛管动动,又舒服又痕痒既状态,跟住女女就除左上衣,除埋对bra, 不断拎对波推在我背身上。又用舌头吻我全身,好兴奋!
跟住叫我转身,继续波推我肚腩,慢慢落到我既小弟弟,佢一路舔一路发出好淫贱既呻吟声。搞到好捻兴奋,我都忍唔到除埋女女既底底,下面粉红又窄既洞在我眼前,我伸手慢慢楚佢下面,之后仲出左好多水,我继续用手插进去,愈来愈high。
36佢好温柔咁用舌头挑逗,唤醒了小弟弟,开始进行吹奏﹗温柔的口技把我带往另一个境界﹗36里最后满口白酱但我仲以為还在仙境﹗

咁就完左我今次个飞行之旅了﹗

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

kirk07 发表于 2016-10-10 11:49:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddd

012345678900 发表于 2016-10-10 11:52:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

asgffy5t320 发表于 2016-10-10 12:01:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

asgffy5t320 发表于 2016-10-10 12:01:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

richard666 发表于 2016-10-10 12:17:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

richard666 发表于 2016-10-10 12:17:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qiguilong417 发表于 2016-10-10 12:19:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qiguilong417 发表于 2016-10-10 12:19:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

djdqltj 发表于 2016-10-10 12:20:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复