爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

一个场竟然有2个真•G式导师NF198!!专业拯救老司机

fuqi 发表于 2016-10-14 13:49:43 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
话说真正的G式手艺,随著多年前的一场浩劫之后,在南方一带已经几乎彻底消失,或者飘扬过海,或者散落民间。逐渐SZ骨场好多打住呢个名号或者做假G式,或者靠道听途说的既几下三脚猫功夫就号称全场G式,对於呢啲咁既作风,以前都喺一笑而过。不过直到我今次上到NF 见到 198#同888#,我先见识到,真正既G式返晒黎喇!!

除佐现场条件限制既一啲流程做唔到,其他动作从未感觉到如此到位,唔服唔得,一个场竟然有2个真•G式导师真喺前所未见,独当一面假设可以两个一齐上,岂不是人生极乐!?不过今次都喺先搵佐一个先,而我首要既目标就喺198#。
讲返小小NF个场既地理位置,就喺佳寧娜广场对面,不可以话唔就脚,周围食肆又多,送女去返工或者金光华食完野行几分鐘就到,简直喺偷跳既极品地理位置,熟路既老司机一望就知道啦。
直到198#入房我先感觉到佢既天生既气质同韵味。虽然肯定唔喺幼齿,不过女人味浓厚,落落大方都几斯文。话不多说part1开始先由佢按按背先,按位精準而且完全唔hea,睇得出198#性格随和令人放心,呢啲先叫真正用心按,搵啲后生女就好难享受到。
好快直接转落part2,菲儿拎水返黎之后都喺从背部开始服务我,彼此之间已经完全冇阻隔,完全你可以想象到的G式手艺你都可以喺198#见识到一个100%的传承,令人感动。最令人心动的是菲儿仲喺一个配合型的技师,会随著你当时的动作变化慢慢就位黎為你服务,然后唔会令你举得有唔舒服,想要羊,出口开声就得(only红线范围之内)!

仲要赞既喺菲儿独自传承的一招,号称“小燕子飞天”既“龙式”招式之一,居高临下,完全你未必喺其他地方体验过!!详情请见以下示意图(感谢之后888#熙熙的友情客串):

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

bahbahme 发表于 2016-10-14 13:54:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fkfk123456 发表于 2016-10-14 13:55:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

bigbobo888 发表于 2016-10-14 14:23:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

请输入用户名 发表于 2016-10-14 14:25:14 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多谢楼主分享

jeanwty 发表于 2016-10-14 14:25:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。。

QQwang 发表于 2016-10-14 14:29:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddddddddddddddd

liaozixinhao 发表于 2016-10-14 14:29:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

lalamimi 发表于 2016-10-14 14:31:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffff

jijidada 发表于 2016-10-14 14:32:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复