爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

一个登峰造极既环保JS+一个极致服既JS

6317131a 发表于 2016-10-15 08:08:59 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
12点上100号既头鐘 之前未去过呢个场                                                          两点几第二场开始 去到个场大装修 差d意為去错场
从网上D相睇到 得知场所装修唔错 房间几靚                                                   极速冲凉入房 小妹等左阵就入黎 真人同相差唔几
系房等左阵 女女就入黎 之前成日同佢WC                                                       佢见到我系咁笑 原来佢原来意為我系个老头子
所以已经同佢好熟 见人即刻揽下亲热下先                                                       黎到系个o靚仔 佢好开心 佢个人好开朗 好鐘意笑
跟住叫我先趴好 帮我放鬆一下 过程中不停抽水                                               本来唔开心既 黎搵佢应该可以解千愁 come on
女女见我咁心急 就出去拎水回来了                                                                 入左房 一定抽下水先 佢好识做出去拎水 Skip P1

5分鐘后 佢拎左5杯水返黎 哗!今次小弟弟肯定好乾净                                       返黎 原来佢鐘意唔戴胸围上鐘 佢就咁除左条长裙
先叫我脱我衣服 然后我就帮她脱 脱胸围既时候往往                                         我趴好帮我做波推 但波路唔算太特出 所以冇羊特
系最心急的 她的36C慢慢呈现我眼前 趴好帮我波推了                                      别 我叫用佢舌头服务吧  都系果D啦..........
推一下背 手 脚 本来系基本流程 冇羊特别 但佢忽然                                         优优都有帮我做毒龙 分别系一个跪著式 优优系
飞走底底 帮我做磨棍 之前我从来未玩过 原来系咁正的                                     趴好在床上 双手扒开屁股 再毒龙 我个人鐘意呢个
搞到我即刻由 肉棒变成铁棒 但意想唔既原来唔止咁少                                      多D 功夫绝对唔比100号差 一定舔乾净咯
女女慢慢用舌头开始服务 舌头刮沙太儿戏 识玩一定毒龙啦                               转身做前面 优优系相头型 望住佢个样 真系不其   又软又尖既舌头 讚入窄又黑既""米""字当中 实在尘世间                                   然咁仲个头埋去 再仲条利出黎 同佢利叠利 交换下
冇野舒服得过呢种感觉 佢仲要佢唔静止系出便舔下系简单                                大家D口水 我地车到天昏地暗 真系唔捨得停 都唔
系钻到入心入肺 搞到我好想放屁 好彩忍到咋.......                                              想停呀....但冇乜时间都差唔多要入大直路 优优同
                                                                                                                      我有好多前戏 又锡咀又锡颈又锡双花咀 扰攘左   抹乾净之后就转身做前面 其实女女三宝全直通的                                              一阵 优优先帮我照顾 "比那"吞吞吐吐 蛋蛋
不过一D私人理由 冇舌吻 黑舌 好遗憾                                                    横吹直吹 难佢唔到啦 成支吹 完全冇齿惑 爽到呢
由於冇左D前戏 好快视线就转移去下半身                                                         由於呢次第二次 耐力会持久少少 就乜都唔理lu
由""大比那""开始一路瀨 又食下蛋蛋 又瀨下棒棒                                              一试於转69玩下 黑舌佢 帮佢舔乾净
一下成支吞哂 慢慢出出入入 又自动比我69                                                       手指唔好太深入 免得整亲女女大家就唔开心
但冇得黑舌 所以转左企系度吹 有d感觉再转坐系度                                           2分鐘左右 一滴都冇嘥到 照单全收 真系唔该哂你
吹 过程中都系慢吹 我个人鐘意慢吹 1分几躺鐘左右                                          但冇事后含水洗 要扣分 扣分
全部送哂入佢口 仲加送事后含水洗棒 加分加分                                            最后真心好L舒服 洗手返黎同优优映左几张自拍
出去洗手 再返黎倾左阵就走Lu...........                                                                就要依依不捨咁走lu

完...多谢

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2016-10-15 08:33:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

美男子 发表于 2016-10-15 09:05:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

fkfk123456 发表于 2016-10-15 09:50:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

arsenal1122 发表于 2016-10-15 10:14:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
1、本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

Cheukwha 发表于 2016-10-15 11:48:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

douyank 发表于 2016-10-15 11:58:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

等一个人咖啡 发表于 2016-10-15 11:59:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

短评人 发表于 2016-10-15 15:35:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qiong255 发表于 2016-10-15 15:54:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复