爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

沉船哩家哩真系要睇对手,试过Daisy就知羊叫上隐

slmtly 发表于 2016-11-8 08:56:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
讲明电话预约,当然要打上去Booking啦,问清楚地址,唔难搵,去到见渠地装修环境好靓,简简单单但又不失贵气,女女已经安排好,渠叫Daisy,幼幼一名,估渠都系18-20左右,样貎标致,走埋嚟拖住我只手带我入房,房间好大,有张大床,仲有浴缸,柔和灯光,搅野最岩,闻住渠身上女儿香,揽住渠锡吓,Daisy好娇爹,近距离欣赏渠白皙幼滑的肌肤,苗条有线条的少女身材,慢慢抚摸吓,渠一边享受我慨爱抚,一边帮我除衫,又不时咬我耳仔,亲热了一阵,前戏认真过瘾,手拖手一齐鸳鸯戏水,Daisy好细心帮我冲干净,然后尽情去挑逗我,当然唔小得波推同埋水箫,搅到我JerJer硬到不得了,特别一提Daisy咀仔细细,含住我条Jer好正。
冲完出上床,我压住渠亲渠乳房,边摸边锡,另一只手扫吓渠肚皮、毛毛、大腿,渠享受住我爱抚,用力抱住我,感到渠全身喺度震,好Enjoy好High,渠大大力吸啖气,两眼水汪汪望住我,反身骑住我,帮我会身漫游,渠条脷好似条蛇咁游来游去,锡完袋袋后,就揸住细佬,一啖一啖咁吞入口,真系吹得好舒服,深喉顶到入喉咙,爽到我真系想就咁口爆,但唔执济又唔甘心,上套Daisy主动骑上嚟,小蛮腰扭动住,又UN又摇,睇佢个样好投入,欣赏住现场 ,感受住紧窄桃源洞包住细佬,爽YY呢,比渠UN左一轮开始有股热流,即时转手男上,揽住渠先快UN一阵,再擘大对脚起势抽插,Daisy由一个玉女变成一个淫娃,叫声大到房外一定听得到,睇住渠淫荡的样子,望住下体抽插慨姿势,实在让我忍不住就射了。沉船哩家哩真系要睇对手,试过Daisy就知羊叫上隐!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

上官先生 发表于 2016-11-8 08:58:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

012345678900 发表于 2016-11-8 09:06:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

HUANGRIHUA 发表于 2016-11-8 09:11:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
FDSAHDDGFHGSGSD

jymjzp 发表于 2016-11-8 09:29:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jiangshan79 发表于 2016-11-8 09:37:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
刚回家干活独孤九剑h

kanick 发表于 2016-11-8 09:39:57 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
反反复复反复

qieqie 发表于 2016-11-8 09:55:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

qieqie 发表于 2016-11-8 09:55:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

laodai_524 发表于 2016-11-8 10:09:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

发表回复