爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳大浪XX&水X界两场一日游

aaer 发表于 2016-11-22 13:57:44 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
都有一段时间无发报告了~而呢两个场都系我从爱桑拿网得知慨,甘当然要发下报告啦。
前几日大概午夜12点几,去探个朋友,吃完宵夜各自归家,而我当然就去左大浪,其实里面环境都算ok,叫左个松腿,来左个阿姨,没换。松得麻麻,无擦边,松完随便签左30叫渠走了。之后先知道,原来大堂松腿无油噶,要入房先有。
另外大堂的采耳按肩js远远睇落都几得下,而且全部短裙,唯独松腿系长裤。之后上房按香薰,换左3个js,个个都系阿姨,但系都话自己20几岁,我睇个样就真系唔似咯。最后没办法就呢3个中间选左一个,按摩全程正规,无进取。不过真系按
得好正宗,几乎都在按经络,真系好鬼死痛,好耐都无去甘正宗慨按摩了,可能系我遇到最正宗慨按摩,之前遇到虽然都是正规无进取,但是都是按得舒服,正宗唔正宗真系就唔知,但系呢个感觉就真系识按噶!细问之下,js表示做呢个按摩都是无
老鼠机,部长抓得好严,我心念有都唔起啦,全部都系阿姨。跟住渠又表示美容部的js会靓女D,所以下次我都系去试下美容部先!最后消费签70走人。
第二日中午左右去左水X界,听讲有打折,就选择中午过去,顺便吃做个自助,没乜好吃慨,不过填饱个肚就没问题。跟住点做个日式,间场装修几好,可能系因为新开的原因。之后入左房,按摩房竟然同酒店慨房系一样,虽然小左D,但是会用弹簧床垫
我都系第一次见,之后js黎左,应该系个阿姨,30岁左右,然后开始按......渠一落手我就知唔岩,哎!原来所谓的日式就是养生项目(罗湖细场估D),真系大失所望!因为我钟意按完正规的最后黎个老鼠机,做呢个项目还不如去罗湖细场搵个90后大波靓女做,而且渠按得好
赶,随便敷衍了事,无按摩无享受无互动,总之无下次!按完后落楼了解下有无其他非养生项目,服务员回答只有中泰式。哎,睇黎几时呢个场有香薰或者美容项目我先至会再黎了!
总结:
大浪XX可以再去试试,因为按得真系好,虽然有少少痛。另外会去美容项目,睇下js如何,会唔会有老鼠机。
水X界装修真系几好,但是讲都底就系一间装修得几好慨细场,路程与服务不成正比,反正我去完系失望而归,周身疲累,虽然是便,但唔合我口味。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

supercyf 发表于 2016-11-22 13:58:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
大浪200推油有暗鼠,要另比小费。

水记做高价项目,技师好d.

kaobo 发表于 2016-11-22 13:58:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
大浪班美容师普遍姿色中中庸庸
可接受但勿期望太高
而且手法非常正气
鬼机机会极微

333809 发表于 2016-11-22 17:06:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fkfk123456 发表于 2016-11-23 18:40:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

z284250576 发表于 2016-12-7 21:11:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

z284250576 发表于 2016-12-7 21:11:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复