爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

CLUB AVENUE超级靓女“夏慧”,斯文温柔体贴,玩得好尽兴...

qsums 发表于 2016-12-17 08:17:44 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
嗰个有嗰个,有时要等都唔紧要,话"为食心头好"喎!难得机会难逢,朋友同我讲先约定唔使等,咁我就打上去,渠地话10分钟后有房,OK!
去到见到装修几优雅,有格调,超级豪华,比我感觉好温暖,直接安排我入房,问我有无相熟技师,我话无,渠就介绍个新女叫“夏慧”,新女我OK喎,冲凉去。女女来到,好靓女呀,有书卷味,斯斯文文,讲野好温柔,我见尤怜,见我傻傻咁望住渠,笑一笑好可爱,报钟上床,先按背,我只手曳曳咁摸渠小腿,“夏慧”嘻嘻笑,但唔拒绝我轻簿,专心帮我按,手骨都唔差架,当然唔可以要求系大师级,但整体都按得好舒服,同渠吹吓水,我地无所不谈,渠把声又好听喎。
第二part香薰推油,渠双手不停在我腰背位置推上推落,而我只手就有上无落,摸吓上D、摸吓上D,而家摸到大腿边,渠有意无意行埋小小,比我摸到大腿内则,都唔知渠系专登,还是为左帮我推油,但已搅到我有小小鸠硬,再帮我柔情扫股,挑逗我条股沟,摸吓我袋依,渠再除衫帮我做波推,渠对波唔细架,推落好舒服,OH!硬晒!趴唔住了,要反转,见渠两眼水汪汪,点忍呀,揽住渠抽水,“夏慧”反应好大,但听渠呻吟真系Enjoy紧,好敏感喎,个咪咪好弹手,皮肤又滑,爱不惜手,个pat又圆又挺,向下路无炸形,感到渠已经湿晒,大家玩得好放,你揸我摷,最终敌不过渠温柔双手,好快比渠KO了!
第一次嚟已经玩得咁开心,“夏慧”又比到我好亲切感觉,相信短时间内我会再返来搵佢,好回味!

“夏慧”真人有几好,睇吓相片你就知!美人呢?

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qiong255 发表于 2016-12-17 08:52:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

qiong255 发表于 2016-12-17 08:52:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

davidsong1981 发表于 2016-12-17 10:03:20 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddd

firefox 发表于 2016-12-17 10:04:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDD

nedfeng 发表于 2016-12-17 11:29:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
大范甘迪非官方高浮雕高浮雕个

fongfong888 发表于 2016-12-17 11:34:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

305402100 发表于 2016-12-17 11:40:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

BIG_GUN_KIRA 发表于 2016-12-17 11:47:06 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看再说吧嗯

asdfghjkl999 发表于 2016-12-17 11:48:52 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多谢师兄分享

发表回复