爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

HD20-HD之美臀。美尻御姐服务用心,吹工过人。

hrq456 发表于 2016-12-19 09:31:48 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
好耐无去HD,上星期陪个朋友去,
上到去原本经理都换埋,不过睇真D...原来都系识既..

哈哈...罗湖区D经理好似我都识唔少。

唔讲我,入正题先,冲好凉入房。
我朋友简羊我无留意,但我见到当年555女神原来仲系度。
算啦,人生有D女神得不到就是最好。
叫经理轮牌算,我又无羊所谓,HD呢度家教几好,估计都唔会差。

一开门,见到20号,嗯...我银龙一向都老实...
系好似成熟左少少,但睇佢化既装都几用心,
应该都可以,其实佢似似地日本熟女系既。「北条麻妃」
有睇开AV既应该知道我讲边个。

其实净讲正骨..想不到咁好,原来入行做过正转的!
按鬆左,就叫佢攞野服务。
佢既服务可以讲得上用心,细口细口既慢慢拖。
特别佢胸前双花,暖暖地压落黎,真系好捻爽。
其他服务都系果D,但比到你放鬆享受既感觉。

照旧啦,以银色巨龙既标準,佢既齿感极少,
而已深喉既接受度高,吹得好爽。

不过...以我银龙净吹就想我黎料..难左D。
就系呢个时候佢自动波,送个西黎。
E!粉红肥鲍一隻!仲流紧口水....

你以為我就咁落口???NO!
原来佢个臀形好正!我忍唔住叫佢停停先。
决定影低佢,大家自己睇,系咪AV级熟女美臀。
之后既内容自己脑补,我唔打。

有美臀,有粉鲍....大家互相搞下,
好快就完成今次既拍摄....?!
拍摄?...哦...对唔住, 男c上身..哈哈

睇相睇图~GOGO
照旧靚相在入面

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

上官先生 发表于 2016-12-19 09:34:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

tinonealtin 发表于 2016-12-19 09:40:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

点鸡率 发表于 2016-12-19 09:41:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

toukui2004 发表于 2016-12-19 09:50:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jymjzp 发表于 2016-12-19 10:06:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

a86943424 发表于 2016-12-19 10:07:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg

c6419579 发表于 2016-12-19 10:12:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

WN10000 发表于 2016-12-19 10:12:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

abcdefff 发表于 2016-12-19 10:20:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想說一句很好很強大

发表回复