爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Hidy,服务好又听教听话,做起嚟又投入,好捻正!

qishudj 发表于 2016-12-21 08:41:22 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
幼幼陀地,相信大家都like,遇着个听教听话慨仲好玩。W Spa喺哩方面做得好好,个个女女都精挑细选,而且教道有方。电话约Booking就一定啦,间场咁爆,唔约有排等。
准时去到已经可以直接安排找入房,坐阵等女女来,笑起嚟甜,有礼貎,好强女朋友Feel,靓女Model身形好修长,细腰长腿,吸手波,有个咁高质慨女女当然OK啦,渠叫Hidy,原来只有18岁,卜卜脆,过来帮我除衫,我手多多摸吓渠,Hidy居然有小小面红,但无抗拒,除晒衫就从后揽住渠去冲凉,细佬未硬顶住渠屁股,Hidy唔好意思叫叫了一声,冲凉时细心温柔,冲完就锡吓我粒Lin,然后波推,无错呀,吸手波做波推又另有一番感受,推落下面时,我就捉住佢个头,插渠口,Hidy配合咁含住比我插,小咀巴一路吸啜,然后又奶吓袋袋,如是者来来往往,细佬经渠一轮吹奏后已经硬晒。
上返床再嚟,今次玩互动咁服仕大家,渠皮肤好白好滑,粒Lin又Pink,锡两啖渠已呻吟连连,好敏感,再响下进攻,妹妹好多水,捽到渠面红耳热,本来帮我吹紧箫,而家要停口叫吓,等渠High完后,渠继续吹奏,条脷奶吓袋袋同支棍,又深喉吸啜,正!上套Hidy好听话女上骑我,多水紧窄,UN得我好舒服,我伸手去捽渠粒X核,本来轻轻叫,而家越叫越大声,閪水流到我袋袋都湿晒,改男上,我慢慢插钓渠胃口,撩得一阵渠就主动捉住我条腰要我加快进攻,开始发姣,岩晒,压住渠疯狂插入,吓吓入到尽,睇住渠眼神迷离,好High,我都差唔多,再插左一轮后就爆发了!完事后服务都好细心唔偷懒!值得返啅!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

beliz_andylee 发表于 2016-12-21 08:42:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
weber一年s'r't'y'se'r'ye'r'ya'er

ajian11 发表于 2016-12-21 08:47:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2016-12-21 08:47:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fkfk123456 发表于 2016-12-21 08:51:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

hdyqxbw 发表于 2016-12-21 09:00:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
bfvrcecffrdvr

悠然出海 发表于 2016-12-21 09:10:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看着不错的哦

qiong255 发表于 2016-12-21 09:15:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

qiong255 发表于 2016-12-21 09:15:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qiong255 发表于 2016-12-21 09:15:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复