爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳笼停K足一夜游

haliao8 发表于 2016-12-28 13:47:59 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
过开龙华又试下"笼停",都系建切路个边,呢边都开始旺,有酒店同大商场,系发展中地段。价钱都系89人仔一粒钟。囡入来长腿廿尾中囡,瘦底iPad,入房我问有无一次性裤仔佢话无,心谂咁即系无得玩雀仔喇,囡话咁俾楼上按摩裤你着,好过无!照旧一定系底底都除埋,万一伸手入来都爽爽容易多喇。唱下歌仔摸下长腿,按下脚仔。加钟问囡囡可否帮忙摩下雀仔,佢话轻轻摸就得但公司唔俾提供航空服务,要飞就上楼上按摩,咁就照同我按下大腿,当然我亦都轻轻会摩番下渠,估唔到渠真系轻轻摸下,条野好似无咩强劲反应。总体来讲应该唔会返转头,但查实呢度硬件同囡ok。。。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hackerstudy 发表于 2016-12-28 13:48:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
唔知k足几时发展到上房呢

uranas 发表于 2016-12-28 13:48:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
足仔通常第二个钟先会埋身按下大腿,因为第二钟已经无咩可以做,要求如何按是要自己提出的。我未试过如加到第三钟会否提供深层次航班服务。

枫飞羽 发表于 2016-12-28 13:49:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
龙华真系好多呢啲k歌足

xxxxxu 发表于 2016-12-28 23:27:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

fkfk123456 发表于 2016-12-29 08:29:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

舌尖上的深圳 发表于 2017-1-12 20:19:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德,私聊跪求Ji师Wei信hao.

发表回复