爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

金蝴蝶原来真系咁好玩,女女Eve人靓波正又玩得放,正

杨过11 发表于 2017-1-10 08:40:08 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
同个老友食饭,吹开水讲香港骨场,我始终无乜心水,唔系未去过,只系试过后一般般,无咁好心情再去,但个老友讲金蝴蝶间场有几好,女女又玩得放,听渠讲完我都有小小鸠痕,昨日忙里偷闲就趁机会去试试。
间场唔会系浮夸豪装,而系好清爽简洁,最紧要地方干净,环境好光猛,感觉好舒服。有礼貎先安排我入房,独立冲凉够私隐,冲完出嚟女女已经帮我铺好床单,后生靓女,有波慨,渠叫Eve,几可爱,睇落都只系二十左右,个子小,但庙细灯爖大,真系有睇头,佢个人几爽朗。
招呼我上床趴好再冚好被,然后开始按摩,出手都OK架,态度好认真,虽然同我倾计,但双手无放软,仍然好有比心机去按,按左大半个钟,全身上下都有按齐,又真系几舒服。然后香薰推油,Eve先推肩颈,然后坐上我屁股推腰背,我感受住渠下体磨住我屁股,令我即时有反应,渠又叫我除裤推屁股,我当然OK,比渠见到我半硬仲偷偷咁笑,柔情扫股,又R袋袋,真系好鬼High,硬晒。
转身,渠企我身旁推胸,我就剩机抽吓水,摸渠大小腿好滑,patpat又挺又圆,Eva仲擘开小小脚比我入位,撩吓渠下身,今次要夹实对脚了,唔系渠想抗拒,而系High到要夹实,我忍唔住要坐起身大肆手淫一番,波波好弹手,除Bar无难度,一只爱美神飞弹就喺我眼前,啜埋linlin渠就Free到震晒,难得Eve咁配合我,我当然要好好表现吓我挑情手段,Eve都开始为我细佬推油,大家尽情攻击对方感敏位,真系爽到要爆才心息!完事Eve细心为我清洁,再去冲一冲身,帮我着返衫又送到我出门口。哩间金蝴蝶原来真系咁好玩,睇嚟留港消费系一个明知决择!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jeanwty 发表于 2017-1-10 08:59:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。

bone188 发表于 2017-1-10 09:21:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
good ar good

xxxxxu 发表于 2017-1-10 09:28:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

fighterman 发表于 2017-1-10 09:44:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

小山东 发表于 2017-1-10 09:46:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小山东 发表于 2017-1-10 09:46:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

alancy 发表于 2017-1-10 09:58:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

a86943424 发表于 2017-1-10 10:07:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#vvvvvvvvvvvvvvvvv

caodan777 发表于 2017-1-10 10:10:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复