爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

wtwone 发表于 2017-1-11 14:47:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
好耐无写报告喇。最近心情麻麻,本来好想去试下河口。但工作安排紧密,条女又睇到实,于是偷得浮生半日闲,跑去淡水历险。功课唔系做到好足,胆粗粗就一条友罗湖出发。

因为费时条女晚上打嚟唔知点解释,中午就出发喇。罗湖城下面33号位搭大巴,上车比钱,唔好好似我咁傻上左二楼买飞。就最近关口个角位。全程高速40人仔。50分钟就到喇(我无塞车咋)去到系客运站落车慨。目标系试下金x格。出来有好多的士,我就唔想咁快去到,所以坐巴士。车费两元。去到立交桥想话慢慢行过去,点指都几远,有点后悔但算啦,心念好似先前ching缘途有冇推油按下都好,点知真系乜都冇。可能太早去。沿途都系装修呀,洗车等。一点惊喜都无。

去到金海X,一入门口就同我讲最低消费1xx,心念ok喇!都预左ching讲既499。要搭电梯上去二楼换衫,上到去吓能死!一个人都无!个服务员好似僵尸游过来,帮我开了locker就闪人。自助服务都算啦,个locker得一个衣架,问又话无喇!算!冲凉换衫去休息厅啦!点知道一个人都无!哗!都四点喇喔!结果问左下,自己上7楼搵499餐啦!上到去搵到个服务员安排。话包泡澡和按摩。间房系酒店房,都几大,心念你系里面做都无人知啦!等左一阵,js入黎喇!三张几....重要穿行政服,特长打底裤....心情再跌入谷底。然后除上衣按背,手法就一般般啦,跟住用爽身粉按,所谓的「轻轻按」。都几舒服。跟住想有正餐食喇。转过身黎做前面,想话摸下波喇,竟然推开我!我唔出声住,看看后事如何。结果心念到重头戏啦!同我讲hj加100!哗!有无病呀!我问有无其他,答案系无!喔!心念唔黎都黎左,比多100啦!跟住开始啦,又哗喇!坐到最远,衫都唔除!我问可以坐过来摸摸嘛?答案系:要加钱!我xxxx..........结果无晒心情。

跟住落返休息厅想食下野啦!结果话要到6点先有。个肚真系有d饿喇!就等半个钟啦!野食十宁种都还可以,但味道就一般喇!返到屋企仲肚痛....唉!食完小小就走人啦!

听讲话查得严喔!但都不致于甘差挂!都算系跌钱之旅喇!周围环境我就见唔到所谓旧东莞的感觉喇!如果有更新既资讯请指教一下!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hackerstudy 发表于 2017-1-11 14:47:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

舌尖上的深圳 发表于 2017-1-12 01:44:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德,私聊跪求Ji师Wei信hao.

就是可口可乐 发表于 2017-1-12 17:37:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
先评论后睇图

qiusibo 发表于 2017-1-13 08:17:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复