爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东盛隆初试新到甜美囡囡33#

wtwone 发表于 2017-1-16 08:56:03 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今日收工之后感觉膀头有D僵硬,于是就想稳间骨场松下。
岩好路过见到一间叫东盛隆慨桑拿,睇落都唔错,就谂去试下新场。
本来系想去松骨慨,但是后边经理介绍话有前列腺保健,一时精虫上脑就改左掩邪骨。
甘岩经理话有个新女,岩嚟左唔够一个礼拜,问我要唔要试下,有新女甘系要试下啦。

女女#33号,敲门入嚟阵时睇个样都几清秀下,身材属于娇小果种,乍眼睇下有少少似温碧霞。
女女掩骨D手势都几专业,手推场慨好处系虽然某口爆场甘过瘾,但是感觉比较舒服。
特别系推油果阵,女女用渠柔软慨双手一路系你个身上摸来摸去,果个过程吊足瘾。
后边女女叫我转过身时,见到女女果个怕丑个样,忍唔住扑埋过去揽住。
女女想推开我,但系俾我冧左几句之后就投入怀中。老实讲果阵时真系有D心动。
揽阵时摸左女女对波,size岩好,一个手揸晒。
跟住女女帮我除裤,揸住我细佬好认真甘望住。
慢慢甘帮我细佬涂油,开始阵时女女坐系度帮我打飞机。
甘样打其实系好快出野,为左延长时间,我叫女女瞓系我旁边被我揽住。
女女都好识做,一路锡我个耳仔,从耳仔锡到lin头。
为左令我快D出野,女女一直刺激我系度嗌:“老公,我要,给我!”渠一路嗌,
我一路揸渠对波,揽得渠越实,渠用脚夹的我越实。女女把手一路加速工作,
打左两三分钟就忍唔住爆浆。女女有D百厌,见我爆浆之后种系度玩甘我个细佬。
用力箍实细佬慢慢往上推,将入面留低慨子孙全部整晒出嚟。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

kaminss 发表于 2017-1-16 09:09:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

drogon2012 发表于 2017-1-16 09:41:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaa

上官先生 发表于 2017-1-16 10:14:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lila 发表于 2017-1-16 10:14:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

chentian 发表于 2017-1-16 10:20:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的点点滴滴点点滴滴点点滴滴点点滴滴点点滴滴点点

黑仔ROYAL 发表于 2017-1-16 10:21:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddd

jymjzp 发表于 2017-1-16 10:27:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fighterman 发表于 2017-1-16 10:40:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

012345678900 发表于 2017-1-16 11:01:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复