爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

去花千骨搵Angel梳夫吓,令我享受一个完美经历!

uranas 发表于 2017-2-7 08:24:04 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
成日听D师兄话花千骨有几好玩,我都留意左一排,但工作忙无时间,趁住农历新年有假期,渠地又无休息,当然要去快活快活啦。
第一次嚟,见渠地好热情招呼,好有亲切感,渠地介绍左件新女比我,刚来返工,后生靓女又活泼,听完我都想试吓。入房冲凉,静静等待靓女到来,唔使一阵渠就到,渠叫Angel,真系无讲错,人仔细细波大好砌,上围好有睇头,细细粒有咁正身材,难得,渠把声好温柔又好听。上床DUP骨,初时都谂过渠手骨得,但DUP落又真系有睇头,力度差小小,但穴位好准,又会照雇全身每个酸痛部位,一路DUP一路问我到唔到位,好有Heart,做完哩Part周身都松晒。
Part 2推油,Angel手法好到家,因为唔需要太大力,加上有香薰油,好流畅咁推晒全身,好舒服,哩Part自不然要柔情扫股啦,Angel玉手游走我屁股间,R荔枝,扫股罅,仲玩埋偷桃,快感一浪接一浪。转身我已忍唔住要出手,揽实渠揸波锡Lin,细佬已经高举硬到好直,渠开始用双手刺激我两粒旦旦,又按又R,咁样玩法好舒服,刺激到我不得不叫两声,Angel于是就加快速度,喺渠温柔玉手作弄下,真系不吐不快。细心清洁完后仲有事后按头,咁就够晒Prefect!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hquedu 发表于 2017-2-7 08:44:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
my 藏族自治州

abcX 发表于 2017-2-7 08:51:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddddd

pbb 发表于 2017-2-7 10:12:03 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
在一起时会发出

黑仔ROYAL 发表于 2017-2-7 10:37:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddd

小山东 发表于 2017-2-7 11:09:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

小山东 发表于 2017-2-7 11:09:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gigagi 发表于 2017-2-7 11:16:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddddd

阿日哥一 发表于 2017-2-7 11:58:20 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gjkjgdvjbjkkbvh

589381 发表于 2017-2-7 15:45:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
adfadagaserwfdsfdsfasgwersadfsa

发表回复