爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验我的情人知己~紫荆Chloe

fuqi 发表于 2017-2-13 08:07:05 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
有人问我,为什么有咁靓咁好既女朋友,做要出黎玩?贪新鲜?快感?还是女朋友有野比唔到我?以上全部都唔系,有时去按摩并唔系因为攰,可能只系因为一件事一件好想同渠分享既事,无论系开心定唔开心,我都只会想起渠,我想用情人去形容渠就最好不过,情人就系你对住渠羊都可以讲既人,无任何忌讳

记得系一年前我刚刚认识她,当时的你头发长长身材好好,当然现在都系,我起初只以为你是一个靠part2生存既技师,但真的想不到,直到现在足足一年,你的按功越来越好,个子虽小但身体却充满力量,我最爱和你边按边闲话家常,和你分享过去一星期既点点滴滴,我起初只是发发牢骚的话,但想不到你竟然到现在记得

每逢去到推油既时候,你总系特别鬼马,主动去挑衅我,但当我有所反应你就会马上变回认真咁为我去推,我讲过,我好喜欢推油,每次你都会用特别长既时间去推油,知我唔受力,所以我痛既位,都系用油去推,咁我会舒服d,唔会痛,我好钟意你帮我推大脾筋,特别舒服,当推到松左之后就慢慢逗下我,见我有反应都唔会咁快叫我去转身,等我去享受下,顺便睇下我今次可以忍到几耐

其实通常我都忍唔到好耐,因为我好多时有需要都系出黎搞店,番到屋企都唔会交功课既人,点解我会钟意搵你?并唔系因为你既身材,都唔系因为你玩得,系因为你比到我一种感觉,一种偷情既感觉,我好享受同你缠绵既时候,我可以清清楚楚感受你既心跳,你既体温,你既幼嫩肌肤,因为我地再无隔膜,享受你双峰既柔软,再一次系你双手之下投降,我都忘记今日系第几次,但每次我都好享受,每一次都享受着这愉快满足既感觉

她是谁?她就像我的情人,又像我的知己,Chloe

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qingtianxiaoke 发表于 2017-2-13 08:54:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jymjzp 发表于 2017-2-13 09:03:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

jeanwty 发表于 2017-2-13 09:10:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。

fighterman 发表于 2017-2-13 09:37:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

Twinbed 发表于 2017-2-13 09:37:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Twinbed 发表于 2017-2-13 09:37:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xilingw 发表于 2017-2-13 09:39:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
at the same time for your best choices

2540453244 发表于 2017-2-13 09:49:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

chentian 发表于 2017-2-13 10:00:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
滴答滴答滴答滴答滴答滴答滴答滴答滴答滴

发表回复