爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验小机师大波版郑X怡,大满足到想私有化~

CAOGT 发表于 2017-2-22 15:06:22 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
入房见女女好OK,马上去马了,怕怕羞羞的,偷情FEEL到震,再见埋渠对前车灯,哗,仲更加不用说了。

废话就少说了,件女叫小雪,新来的女仔, 96年出品,爱幼人士如我当然"直树姆指"啦,相头几正,服务仲要一流,女朋友FEEL满分,大车,唇够厚,条利好灵活好主动,车起来好舒服,冲凉波推,仲有水萧~~!!没看错,水萧啊,怀念+1,好爽, 4浅3深,系你没看错, 4浅3深喉,加舌底螺旋式磨,爽到我升天,我其实好难吹爆,而且在饭堂甘耐未试过被吹爆,要吹爆我去环保场啦,洗来开大场咩?但今次真系唔得,太舒服,嘢嘢攻击最敏感点,于是我的第一次就甘失威地献出左比渠....口爆左了. ..重点是,爆时佢唔后退,仲向前顶,哗,深爆,爆完仲系甘吸,条舌头仲起势甘磨,我顶!!!点受得了呀,那么顶级的爽会令我以后我会返唔到转头的....TT!!!!!!!

冲完凉出去,好女友FEEL甘抱着你训,成个人痴埋来,对波贴住胸膛,对脚夹住我大脾,个西...唔洗形容都知啦挂?好好FEEL,见我休息得差唔多,唔洗叫都已经自己"乌"个头下去帮我吹萧,爽的感觉再一次直冲脑袋...唔得,要拿返主导权,起身,搓渠对波,摸下面,湿哂,想申手指入去,居然申唔入~!甘JE系好紧啦,仲比你吹!?上套去马!!!

一入去,劲窄,仲要D折系磨到你D敏感点,再顶!!爽死了点算呀....D呻吟声一D都唔做作,感觉到佢好享受,玩到一半,推低我骑上来...睇过韩国骨盘舞未?一模一样甘磨!!仲要系疯狂快的版本!!!再之后起势甘反抽插...我已经爽到魂游天外了...唔得,仲要打圈!?我终于忍不住了,反攻,加速,在渠的夹得愈来愈紧之下爆了,爆完仲FEEL到渠入面系甘咬下咬下,留系入面爽到我好唔想抽返出来呀!!!

玩完之后叫渠比我拍几张相就好满足甘走人了,必食之选啊,肯定返食,甘正的女真系好想私有化呀!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

powerxp 发表于 2017-2-22 15:21:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dtrreerwerwerwerwerwerwer

SZ3609 发表于 2017-2-22 15:37:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

jeanwty 发表于 2017-2-22 15:56:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。。

ryan1999 发表于 2017-2-22 15:56:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
good report

ryan1999 发表于 2017-2-22 15:56:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
good report

firefox 发表于 2017-2-22 16:20:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bulakesi 发表于 2017-2-22 16:23:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
生生世世生生世世的人的一生都要在我

fan_007 发表于 2017-2-22 16:32:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ajian11 发表于 2017-2-22 16:37:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复