爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

调教97大波妹羞涩样貌让你占有欲爆棚!丽港湾#158

klxqlqw 发表于 2017-2-23 08:28:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前几日睇到丽港湾个微信话有新人报导,抱着教育新人心态就去咗。
到场就同经理讲要新人,囡囡#158入房镇时种带有几分青涩、少少怕丑,个样有D学生feel。
本来正面望落胸口平平冇乜料,但系当囡囡俯身睇手牌果下,一条深不可测事业线映入眼帘。
心念,今晚捡到宝啦。囡囡唔系几中意讲嘢,见个场面有D寂静,就试下同囡囡倾下闲计。
原来囡囡囡囡话97年人,今年都没满20,怪唔得个样睇落甘嫩口。

囡囡D服务技术中规中矩,但胜在个人天赋好。波推果时,可以感受得到一对圆润嫩滑慨乳房采背脊游动。
除咗有对丰满慨小白兔之外,囡囡种有对美腿。虽然唔算太长,但系比例都算唔错,肉感十足。
好几次都忍唔住将手伸落囡囡对美腿。翻转正面做波推时,当囡囡将渠对灿眼慨车头灯驶埋过来,我即刻揽实咀埋过去。
囡囡当时并冇任何过激反应,种开始配合我,但系可能新入行,对于点去挑逗客人种有D生疏。
其实我应该系锡到渠来咗feel,但系渠一路忍着冇呻吟嗌出声,净系配合我慨动作。
但系见到渠甘个样越发引起我慨淫欲,我顺势托起渠用观音坐莲慨姿势做磨J,囡囡有D意外但冇抗拒。
磨咗一阵细佬已经系蓄势待发状态,喇喇声叫囡囡帮我做细佬做环保。经过囡囡几十下慨咀部运动将千万子孙发射出去。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hquedu 发表于 2017-2-23 09:03:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我看我就来了

jeanwty 发表于 2017-2-23 09:18:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。

bone188 发表于 2017-2-23 09:44:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
see see sin

黑仔ROYAL 发表于 2017-2-23 09:58:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddd

xilingw 发表于 2017-2-23 10:02:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
水瓶<平>座女孩 hD

firefox 发表于 2017-2-23 10:10:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDD

上官先生 发表于 2017-2-23 10:29:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

daitoupiao 发表于 2017-2-23 10:52:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
暗示法规是的法规水电费 双方各是的法规

abcdefff 发表于 2017-2-23 10:57:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要頂一下,還可以加入到淘帖哦!

发表回复