爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

LG A181好钟意笑既小酒窝妹妹

nyqs 发表于 2017-2-24 08:31:20 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
好钟意笑既重庆囡囡,19未满小妹妹,幼在行为,无乜准备底下听ag介绍,上到去开门就见到囡囡好佻皮咁伸个头出黎自我介绍,当堂笑左,入到去仲系笑容满面,一脸天真既样,笑起上黎两个小酒窝走晒出黎,好cute cute,问囡囡边个号码系渠⋯渠痴埋身睇左几张就话181系⋯我顶,公司影到唔似真人啰,倒米相黎,望真d囡囡⋯几靓女,啡色长发,白滑皮肤滑lulu,囡囡话因为渠系重庆人所以特别白,行为好幼,钟意嘟咀,又好钟意笑,揽左一阵先俾佢报钟。阿囡好想帮我除衫,不过我一向都钟意自己搅掂,但渠都系要伸手黎帮手解钮,到囡囡解甲,放低个bra后,一对白滑CD奶走左出黎,白净加浅色lin头,正!忍唔住从后揽住揸下波,又拎渠过黎车返阵,囡囡话我好帅,想点亲都可以⋯明知系大话都冧到不行,拖住手仔去冲凉,侍浴又系仔细,不停问我烫不烫,又问有无觉得边度洗得唔干净,冲完又问冷不冷,好好服侍。上到床想话去锡下渠全身先,点知俾囡囡推低我话想要亲我全身,好好服侍我,抵锡,即刻扑渠车天车地,囡囡锡lin锡袋底又吹下箫,期间不时有d意淫既眼神俾我,意态撩人,吹工不俗,侧身横吹好落力,我手仔不停摸下渠白滑既身体⋯胸部⋯pat pat⋯叔叔不行了!推低囡囡再车到上火星,锡囡囡颈位耳仔叫声好销魂,锡下lin头锡到凸起,摸下妹妹成排水流出黎,不过囡囡唔想我食鲍我都无谓勉强,不过手指捽下豆豆就张开脚好enjoy,呢个时候已经硬如铁,即刻上杜air,打开囡囡双腿慢慢插入去,再快速抽插,一路车一路插,转烧鹅脾大大块白滑靓脾揸住推,再转狗仔白净pat pat推到啪啪声太好听!加上囡囡又不停呻淫又话我高潮啦,我都忍唔住要怒射啦!囡囡帮手除套个阵仲讲笑话这些是你的子孙,咁天真既样但又咁邪恶既说话真系好正。事后浴亦都同样仔细,出黎着返衫吹阵水,带点傻气既妹妹,笑得又咁甜又有小酒窝,完全mcot,呢一Q好很正,gff满满的,临走都仲叫我要想她呀⋯都系个句,明知唔系真话,都冧到上天花板!工作压力一下子全消!食到笑住走。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ajian11 发表于 2017-2-24 08:46:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ajian11 发表于 2017-2-24 08:46:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

szsz3333 发表于 2017-2-24 08:53:14 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gggggggggggggggggh

JSJSBBJES 发表于 2017-2-24 09:32:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

JSJSBBJES 发表于 2017-2-24 09:32:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jeanwty 发表于 2017-2-24 09:34:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。。

爱桑拿小伟 发表于 2017-2-24 09:39:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

firefox 发表于 2017-2-24 10:02:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDD

kkoo335965521 发表于 2017-2-24 10:16:04 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回家喽啦啦啦办理处

发表回复