爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验FS92-超正超靓川妹子

枫飞羽 发表于 2017-3-6 08:22:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
呢个女女Patton,Yuk ,Bergkam食完话冇得输,同叔叔,Vinny倾下即约食啦,早一日约定飞哥仔,点知比Vinny食头,叔爬头,连卡斯特罗都早过我,食晒米青啦,遅左少少上房,卡斯特罗玩咁耐冇计。

FS92,玲玲,四川妹我至爱,靓到呢史上三甲,161高但睇落高瘦,走肥身型超正岩晒我,手脚幼有长腿,皮肤白滑粉有几个英文公仔胸同臂上股上有花公仔,B波级手pink细的好靓型好揸好啜,鲍毛不长鲍靓一线够窄自然水好好屌。

入闸女女即揽下咀下先,买左草莓比女女好开心,女女好好倾,靓到呀我眼发晒光,即车有大车,咀一大轮,影相好合作任影,除衫拖住去冲凉,我已经扯起晒,女女劣我棍我又卒鲍玩波同女女洗,个身超正狂玩狂揸,一路冲一路坦克车啜脷爽死。

出去先揽下同爱抚,我锡啜女女成身由上至下前后食到上床,对波好正粒的又粉好好啜,我食鲍啜女女只鲍好正好多水,女女叫晒好敏感,加拿大好敏感,再骑住女女棍磨鲍,爽死,女女又坦克大脷追车,瞓低女女服侍我,catbath再环吹,啜我奶头好舒服,环吹吹工上级好啜力又脷打圈,又瀬袋啜波子又算棍,望住个靓样吹爽死,吹左好耐唔停,超舒服,我顶唔顺上自带杜记Air,女上,狂磨好享受,我又狂揸波玩身揸股,磨好耐之后上下骑女女叫晒,我抱女女由下至上插,啪啪声大家狂叫,插好耐爽死,转狗仔,磨下鲍先入,好好推,啪啪声女女叫哂,捉住女女单手推,我又揸股揸波玩脚,又仆住女女插,拉高女女揸波推,推一大轮转男上,磨鲍几下先入,仆住大车了牙了脷啜脷插,锡啜女女耳仔颈,啜波濑加拿大,M脚插,交义脚啜锡脚插,脚上膊推,脚上膊打椿,再扑住女坦克车啜脷插了牙了脷,抽插好耐插极唔出,放枕头女女股下插,再仆住坦克车插,都系未出到,叫女女再吹,女女吹好耐未出,吹到咁上下叫女女打飞机快速Chok棍,我揸波玩女身,一轮后要发射啦,射晒比女女手上,女女帮我清洁话渠成手都系,我问女女要赏下吗,女女哈哈笑,我休息一下先去到冲凉,女女帮我洗干净,一路车GFF。

倾一阵已经过钟啦,抄牌,女女比相我睇又讲自己野我听,下家原来又轮番叔叔,唔理再倾多阵,又揽又车男女朋友咁,过晒钟好靓唔舍得走,揽下锡下先走。

总结:女女样超靓史上三甲,身型走肥有长腿,皮肤白滑粉,级手波好揸好啜,坦克狂车追唔停,鲍靓一线自然水窄好食好插,一定会番食。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jymjzp 发表于 2017-3-6 09:09:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

dcjk 发表于 2017-3-6 09:11:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

woshitop3 发表于 2017-3-6 10:32:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

woshitop3 发表于 2017-3-6 10:32:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ajian11 发表于 2017-3-6 11:20:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2017-3-6 11:20:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

yinyin112233 发表于 2017-3-6 11:45:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ygrde 发表于 2017-3-6 11:48:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xilingw 发表于 2017-3-6 11:51:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复