爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

xzh01大波蓝精灵,可爱温柔夹爆你,细心慢慢服务

evasyy 发表于 2017-3-10 11:01:11 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今天要和大家说故事,从前有一位大波蓝精灵,她的梦想就是要夹爆每个男人。
然后主角的我,遇上了她,然后,爆了。

完!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
达哥上身添,今次呢个XZH 1号仔真系唔讲得笑,大家睇下张图先。哗,虽然渠系有少少肉地,但对波大成咁,唔丰满少少都难啦。
不过呢D先好X麻,你睇下渠对波,呢D先叫波推呀!!无波D女做,果D叫LIN推!!净系玩波都玩到够皮为止。
前面服务唔提,一个转身射个三家姐,我将渠对三家姐攞住黎玩,白白滑滑软淋淋,又有天然乳香,忍唔住食左阵奶,
转个头就上,中已经满分,跟手要去摸蟹,先隔裤试探下先,哗唔讲得笑,水长流呀有人开水喉呀!
尽情都同渠69一番,一个湿滑既口部,差D就爆左。我咁钟意波紧系最后一定要夹出黎!
一试底下,因为唔讲得笑X2,直头睇xx第一视角啦,俾佢对巨乳夹到我极爽喷发。
爆到佢个下巴都系,我都几唔好意思,但无法我条野太有力了。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

csergmsj 发表于 2017-3-10 11:06:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
又是一个难以忘怀的女女有着无限的Gff感觉,对住佢好温馨抱入怀中更加不舍得离开呢!  最like就系见到渠甜甜的女友式笑容,甜到漏,相信都有唔少师兄同意我慨讲法啦.  又系果句,你地志在睇真人相啫,

tinonealtin 发表于 2017-3-10 12:20:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gundamw 发表于 2017-3-10 12:30:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

fighterman 发表于 2017-3-10 12:35:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wsz 发表于 2017-3-10 12:46:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jb882008 发表于 2017-3-10 13:00:03 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
njfhkvgryfvjuehk

Yroleo 发表于 2017-3-10 13:22:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。

ken001001 发表于 2017-3-10 13:35:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

等一个人咖啡 发表于 2017-3-10 13:36:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复