爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验深圳HC新女018

klxqlqw 发表于 2017-3-21 08:32:38 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
先讲下女女类型,身高160,系属於乖巧可爱型,女女入房度懒懒闲几句就开始投怀爬上嚟帮我褪衣裤,随后自己都投怀将自己除嘅精光,系精光哦、嚟HC第一次见到敢投怀女,或者我彩数好,哈哈,一对B波喺我面前吊吊揈,忍唔住上去就锡几啖,顺着感觉开始车,女女开始有啲拒绝,不过喺我强吻之下,最终都系车到,跟手去攻陷路,下路一早湿润,手指插入去湿湿嘅,水越嚟越多,女女顶唔顺直接投怀要求改转姿势要69,不过我唔系好钟意呢体位,所以拒绝左,因为太多次数,冇左新鲜有,想换个花式玩,我话畀佢知我想坐喺张枱上畀佢帮我吹!,女女都好爽快应承,随后佢跪喺地板帮我开始做服务,女仔女深喉功力唔错,唔系我一阵间就有了想投降嘅征兆,此时我只手揿住个头好有节奏嘅按落去,最终全部出到佢口中至松开手,呢都冇尾,佢并冇离开DD,而系好畀心机,好慢同我清理最后嘅残留,睇到呢一刻,我头先咁粗鲁嘅对佢,佢都咁正经啲服务,等我心中一颤,等佢清理完之后冇即刻着好衫,而系抱住我喺张床上休息,直到时间电话响先落个钟,女女服务心情咁,下次一定系约佢。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

talk! 发表于 2017-3-21 08:32:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

tinonealtin 发表于 2017-3-21 10:16:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDD

tinonealtin 发表于 2017-3-21 10:17:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDD

xilingw 发表于 2017-3-21 10:54:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下

发表回复