爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

老虎返乡下4日3夜出精之旅珠海深圳会

dylanok 发表于 2017-3-28 10:54:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
过左澳门做野老虎今早返乡下
一早去珠海金湾机场送渠机
就开始我既4日3夜出精之旅
早上9点先到坦州丽珠付近黎个足k
88蚊1个钟足浴技师到红牌仔877号
令幼幼目测20出头小龙包仔
头一个钟洗脚按头
加钟开始按袋袋摸龟头
小弟十分之钟意呢种感觉出与唔出之间
之后埋身揸波仔唱下歌
揸波时不停捏渠lin头haha
过左2个钟够皮2个钟88x2洗费180唔洗找
之后去食午饭一阵谂谂去边听日会返深圳

更新24-4-2017 16:30
今晚珠海落脚约左之前识落既k女出黎行街街睇戏爆房
已租来X力酒店望澳门方向可以系窗边慢慢做大地在我脚下感觉
今晚来X力酒店高层要1299人仔有浴缸@.@
夜D更新

介绍一下k女
今年19岁湖南妹子
识左1年左右跟男朋友黎到珠海比人飞左
无钱洗所以卖身
k场妈咪打黎有好野叫我上去
咁我就做左渠第一个客人
岩岩开始咩都唔识
不过我见渠有个鸡既潜力 以我都教左佢好多野
我搵过渠无数次
一开始既2千蚊过夜变到上渠屋企食饭变到唔洗钱
不过我都教左佢好多野可以留住d客人
一路屌一路捉住条仔既手指吮
一边毒龙一边捻雀
一出野就一野含落去
吹唔好系床吹系地下好似只狗咁帮条仔吹
我教仍咁多野系咪好伟大呢
名师出高徒今时今日系k场红到不得了大把回头客
....................................... ........................................
先同女女去左圆明新园8点几天黑黑无面有无咩光
我同渠系个亭仔到打下车轮搓下波仔硬到仆街
叫渠帮我含几野果个feel真系呢....
之后去左睇戏睇完戏食野返酒店
一返到酒店条女就帮我放浴缸水洗白白
洗白白前我尻硬到不得了
未冲就要渠吹知道一阵要冲凉一野就颜射左渠
谷左成日射到成面都系   
之后齐齐冲凉之后就无咩特别野都系屌西....
今日起身整个早晨Q
望住澳门个景系窗边拉开 唒窗帘
拍住系玻璃到屌大地在我脚下既感觉
屌完食埋个早餐88
下次见
今次同佢好耐无见谂住整D定用比渠
食完早餐我拎左3千蚊港仔比渠
佢唔收话下次先.....
之后就走左
可能想报答我教左佢咁多野定系想放长线呢
我知道仍现家搵到D钱不过钱边个会话多. ...
想钓大鱼NO啦行走江湖咁多年
要沉既一早沉左唔洗等到今时今日
一向宗旨就系玩还玩要识返屋企我老婆得1个
交齐家用有钱就点玩都得无钱就350搞掂渠
夜D更新

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

绯闻 发表于 2017-3-28 10:55:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
大堂人来人往之际直接打出,忐忐忑忑加上欲火沸腾才是最高亨受啊! .....可惜我唔敢试!

bdhangg 发表于 2017-3-28 12:35:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

jflin 发表于 2017-3-28 13:30:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Bulakesi 发表于 2017-3-28 13:57:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
生生世世生生世世的轮回。生生世世的轮回

jojo5354 发表于 2017-3-29 04:49:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jflin 发表于 2017-4-1 13:51:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复