爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验深圳罗湖口岸幼J

klxqlqw 发表于 2017-4-6 08:46:02 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
反正琴日清明放假无野
做,咪过去罗湖睇睇反正近口岸,不过个大厦位置有d难揾,终于上到去见到囡囡,哗开门果一下成个心
溶化晒,掂解?因为渠笑咪咪开门好可爱..咁就俾佢吸左入去,真系今时今日ga态度去边到揾
入去到系个公寓,真系估唔到入面环境咁舒服似个家..ps可能细佬我见识少...
入返正题.之后囡囡帮我拎毛布入厕所示意我可以去冲凉咁就自己入左去心谂又系无待浴,通常d囡实话
岩岩冲完..谁不知过左一分钟囡囡笑咪咪入黎问洗唔洗一齐冲,果时渠只系拎住条毛布遮住,怕伯羞羞咁..个心又再一次溶化左..
我当然流晒口水话好.好完之后咪又对粉嫩大波 左出黎..果下真系开心到要还神..哈哈
冲凉好细心唔系果d三分钟货仔其间大家有吹下水闲谈间原来囡囡话岩岩下海左两个星期左右,真系讲到细佬都硬晒
之后两条肉虫就上左床,抱住佢好舒服有女朋友感觉,大家就情不知觉互摸..对奶坚挺有弹性,忍唔住问渠几大,渠话渠97..心谂20岁囡囡
真系有d罪恶感..不过此刻我细佬已经不知不觉俾佢吸吮紧,慢慢抬起头囡囡仲要黎过胸推真系服务一流,我当然要揾揾渠妹妹睇下咩情况
原来已经系黑雨紧,除左水都系水..湿到无朋友..渠突然问一句:要不要来一炮先...我真系o晒嘴  我笑一笑来吧!
之前着上雨衣准备探险.....待续...今日打住咁多先希望c兄们俾多d支持我加分等我有动力出埋下集
附上真实照一张先反应好再加

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ajian11 发表于 2017-4-6 08:48:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ajian11 发表于 2017-4-6 08:48:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jymjzp 发表于 2017-4-6 08:53:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fighterman 发表于 2017-4-6 09:03:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

gigagi 发表于 2017-4-6 09:26:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddd

dcjk 发表于 2017-4-6 09:30:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

szitplay 发表于 2017-4-6 09:37:33 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
反反复复反反复复

BIG_GUN_KIRA 发表于 2017-4-6 09:41:23 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看再说吧嗯

137263170111 发表于 2017-4-6 10:13:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
圖,人嗎熱

发表回复