爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

YLK#333后生女下海model身材有靓鲍

klxqlqw 发表于 2017-4-7 08:16:13 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
未去前已经睇定相,见到有新女#333,清纯啊,仲唔食头啖汤!

去到快快冲凉,洗干净左屎忽,等一阵俾条女毒龙~满心期待。

条女入到来,高挑,都有吸手波,好身材到呢~初头睇落唔似战斗格,一阵埋牙先知,反转俾女女PART1,都正路唔偷懒,抵赞!

拿拿临PART2,出去攞水,返到入来,一副战斗格淫相,见到点会唔捻硬,由纯情变激情,热情似火,又揽又摷,主动过我,大家车住,渠一qz剥埋我最后防线,我都唔执输,帮渠全脱,两条肉淫虫即时现形haha

车多左一阵,反转俾女女服务,波钉扫过背,成个人打左几个冷震,又识玩下调情,咬下你耳仔,水过背都做埋,手仔衰衰格识不时挑下我袋底,前戏都好ENJOY。再玩激,示意我狗仔,深毒!啜到入一入,哗哗哗哗(我的叫声),顺口洗个车底,舌头游走埋支棍,识用舌尖系棍顶轻扫,不禁问功力系边个传?!玩完就反转,啜LINLIN,推前,小鲜饱磨细佬,好爽好激情,双峰夹下肠,箫一箫,口技掂,一棍身袋底都唔放过,雪雪声,呢个高级环保吹,一流,仲识不时用对姣眼望我,示意69,一只手玩波,一手插穴,穴口湿润,女女主动向后比我吸啜,感觉渠下面而经越黎越湿,仲越大声,我条利都愈啜愈入,最后扒开埋佢个包黎饮,最后冲刺!爆到渠一口都系~回味...之后佢仲攰到训左... Haha再狂抽水

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

poiu09876 发表于 2017-4-7 08:19:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
恭迎美图。

fighterman 发表于 2017-4-7 08:28:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

jymjzp 发表于 2017-4-7 09:37:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

黑仔ROYAL 发表于 2017-4-7 10:11:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddd

xingkong0125 发表于 2017-4-7 10:24:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

NJB2014 发表于 2017-4-7 11:59:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

WN10000 发表于 2017-4-7 12:03:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

LIN15 发表于 2017-4-7 12:07:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gigagi 发表于 2017-4-7 14:31:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddd

发表回复