爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

分享深圳罗湖JYG268奇幻旅程

gfmv 发表于 2017-4-12 08:42:06 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
早两日上东莞旅行,听D师兄讲果边无晒嘢玩,
为有早一晚上罗湖放底晒D子孙先啦
之前资料搜集搵到间JYG近关口咪上去试吓啰
上到去叫左个268身材比较圆润
唔化妆都ok慨
268一入到黎好似见到老公咁又揽又锡,跟住攞埋个计时器出黎计时话包无呃钟
然后就帮我按匀全身,等我完全进入放松状态,当我舒服到差不多瞓着慨时候
原来渠已经除干除净,两粒车厘子开始喺我身上游走…

我突然耳仔一麻,先发觉渠条脷喺我耳窿系咁钻,跟住再用冰火走匀我全身令到我开始瘫痪,
渠无谂住比机会我回气就一手摷落我抽荔枝度再叫我趷高个碌柚,说时迟那
多快渠条独龙已经喺我后门徘徊,我不容有失立刻收紧我慨括约肌,我越收紧
渠就钻得越大力,喺渠顶到最尽慨时候我突然放松,条独龙喺无防备之下滑入
~~呀~~呢一下我忍左咁耐就系等渠呢一下带比我无比慨快感,渠见我开始
有少少兴奋就将条独龙钻得更深再四处乱窜…

比渠攻占左我后门之后,就开始向我69,渠用舌尖喺顶峰盘旋再含住
个㦸头狂扫,我亦不甘示弱用我三寸不 弱用我慨三寸不烂之舌喺渠鲍
边同粒核之间系咁濑濑到渠流水潺潺最后high到坐落我块面到咁磨我
就条脷入去系咁震一路将渠D溪水一一接收果刻双方差D去到顶点
当时我控制唔到一个唔好意思㩒住佢个头一野顶入去渠即刻掹都掹唔切
重用好爹慨声气话"你好贱我要用妹妹来对付你"

渠手执KY一嘢抿落细妹度,二话不说就坐落黎系咁摇,摇到我投晒降咁问渠
"妳可唔可以比我插下"渠竟然话可以,渠跟住瞓左喺度双腿夹紧,原来叫
我喺渠大肶同细妹慨三角位抽插,我心谂好过无啦点知一插落去个感觉非常
之真实我细佬即刻贴住块鲍边系咁抽插,最后双双去到顶点喷发…

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jymjzp 发表于 2017-4-12 08:46:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fighterman 发表于 2017-4-12 09:34:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

hquedu 发表于 2017-4-12 09:42:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#ddddddddddddddddd

xilingw 发表于 2017-4-12 10:09:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
支持小大师

lanleijianhao 发表于 2017-4-12 10:18:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddd

黑仔ROYAL 发表于 2017-4-12 10:22:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddd

879732 发表于 2017-4-12 10:40:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

5763645 发表于 2017-4-12 10:51:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
sssssssssssssssssssssssssssss

dg8 发表于 2017-4-12 10:55:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

发表回复