爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

TKW#188试食记 调教爆灯配合度淫底小清泉,嫩鲍一摔即湿,一兴奋就啜实唔放!

talk! 发表于 2017-4-20 09:21:57 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
复活节假北上探亲,食完饭归家前去偷跳一下。之前见有师兄报告话TLK#188系18岁扑扑,幼幼系我的至爱,所以走去试食下调教下过下瘾!
先送两张188现场性感相俾大家睇!
过关前先用微信约定188免得现场去点要等,上到去冲身locker仔几有礼值招呼周到得事后醒茶钱!大堂坐一阵,好快188准备好就入得房,坐一阵188就到,真人化淡妆,清新可人,一睇就知系幼到出汁,呢次执到宝啰!188都几好笑容有礼又温柔,直头系大学小师妹咁,一于等我呢个师兄好好调教下渠!本身我无乜骨火,所以正骨部份就改为揽揽锡锡。188十分配合,揽下车下揸下练下摔下,188好快就好投入,合埋双眼享受我既挑逗,幼幼就系幼幼,兴奋都唔敢叫出声,劲有偷尝禁果感觉!呢个时间188已被我搅到湿哂,隔住裤仔已摸到水水,真系正!时间好快过,188要去攞工具上正场,等渠返来,工衣入面无哂阻隔,又方便我玩弄嫩提加鲜鲍!咪睇188咁幼,但睇来188已在各师兄身上学到多少功架,加上渠系外表斯文淫荡底既美少女,所以招呼都ok,锡我全身锡lin濑袋食肠等功夫都十分舒服,当然我都过咗几招俾小师妹,188肯学肯配合活学活用,条脷仔不断在鸠头打转,顶瘾到入心呀!玩69时我不几刺激188花心,呢次188终于忍唔住叫出来啦,听住188边食肠边伊哦伊哦咁浪叫,声色手感俱全,差少少走火!
仲记得师兄报告话188有得玩磨棍,我又怎能不试下呢!湿湿既鲜鲍系我支铁棍上不断咁磨,女上狗仔男上各种体位任玩无问题,最后被188大肶加鲍鲍紧夹下,好快就想射,188识趣用口接哂!
今次十分好玩,有时间我要再偷跳,再会幼幼188!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fighterman 发表于 2017-4-20 09:27:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

dely 发表于 2017-4-20 09:27:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

nedfeng 发表于 2017-4-20 09:38:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
发个梵蒂冈非官方到死都

hquedu 发表于 2017-4-20 10:34:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
淡淡的淡淡的淡淡的的

richard666 发表于 2017-4-20 10:43:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

魏君子愛桑拿 发表于 2017-4-20 11:11:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

tsice524 发表于 2017-4-20 11:22:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

WN10000 发表于 2017-4-20 11:24:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

NJB2014 发表于 2017-4-20 12:03:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复