爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

玫瑰SPA,场好、女得、服务正!Sofi比我玩到春心荡漾!

dgd78 发表于 2017-4-25 09:15:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
讲到服务好,唔知去边间?唔使谂啦,当然系玫瑰SPA啦,场好、女得、服务正!间场装条靓,简简单单,反而觉得好有情调!女女个个都细心挑选,要高挑有高挑Model身形,要后生个个都青春年轻,要大波有大波。讲到服务,我今次试咗个Sofi,后生靓女,估渠最多都系廿来岁,长发飘逸,清纯可爱,着住件白色无䄂开胸连身裙,波波好大,事业线好深,吸引晒我目光,里面一个豹纹Bar,完完全全表露渠野性慨内心。
冲凉上床,大家都知第一Part未必有预期,但我可以同你讲,今次有惊喜,Sofi人仔细细,出手有功架,有力水,落位又好,后生女都有咁上下功夫,好难得,态度好认真,明明比我抽紧水,仍无出声,最多系痕起嚟缩吓,摸到上PatPat就轻轻打我手背,摸中路仲比渠用对脚住,真系好玩。第二Part推油,Sofi先推松晒我腰背,推埋脚就回马枪推ParPart,R我股沟,扫我旦旦,再捽吓支棍,真系好正,抺干油转身,我仲唔揽住渠咩,送到口慨美羊羊,点会逃得出我哩只大灰狼,一个咀两只手,尽情占有渠身体,个豹纹Bar已经比我除了,PinkLin展现我眼前,轻轻啜吓渠全身都震晒,Lin头好敏感,皮肤好滑,条腰又幼,最衰无全套,唔系一定要食咗渠,下面一摸已经系湿晒,Sofi好享受我爱抚,呼吸急速,有轻轻呻吟声,忍得好辛苦,我加多下路进攻,渠已无力气靠喺我身上,面红红好娇俏,渠要High完才可帮我发泄,边啜我粒Lin,边落油推细佬,头先我都忍得耐,比渠温柔玉手抚摸一会,已经爆发而出。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ajian11 发表于 2017-4-25 09:19:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ajian11 发表于 2017-4-25 09:19:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

gong110fei 发表于 2017-4-25 09:47:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
赌东道赌东道赌东道赌东道赌东道赌东道

gong110fei 发表于 2017-4-25 09:47:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
赌东道赌东道赌东道赌东道赌东道赌东道

firefox 发表于 2017-4-25 09:52:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NJB2014 发表于 2017-4-25 09:59:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

黑仔ROYAL 发表于 2017-4-25 10:01:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddd

lbtym 发表于 2017-4-25 10:38:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lbtym 发表于 2017-4-25 10:38:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复